INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Leo Messi va purta GOAT pe tricou! Contract de peste 50 de milioane de dolari

Lionel Messi, PSG // foto: Imago Images
Lionel Messi, PSG // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 14:32 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 15:18

PSG a semnat un contract de sponsorizare cu firma americană GOAT, o platformă online care comercializează articole vestimentare și încălțăminte sport.

Contractul se întinde pe 3 ani, scrie Bloomberg, iar PSG va încasa peste 50 de milioane de euro în total. În schimb, echipa din Paris va adăuga numele firmei pe echipamentele de antrenament și de meci, inclusiv pe mânecile tricourilor de joc, iar brandul GOAT va fi promovat de PSG în online și pe stadionul clubului.

PSG devine, astfel, prima echipă sportivă care va avea propriul spațiu pe platforma GOAT, acolo urmând a fi puse la vânzare articole în ediție limitată.

Gigi Becali s-a enervat în direct: „Dacă un antrenor de la FCSB spune asta, a doua zi îl dau afară!”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat în direct: „Dacă un antrenor de la FCSB spune asta, a doua zi îl dau afară!”

„GOAT”, pe echipamentele lui PSG

Așadar, jucătorii lui PSG vor purta tricouri cu însemnul „GOAT”, care reprezintă, de asemenea, acronimul pentru „Greatest of All Time” - în traducere, „cel mai bun din toate timpurile”.

Lionel Messi, unul dintre starurile Parisului, este considerat la scară largă a fi GOAT-ul din fotbal, cel mai bun jucător din istorie, astfel că noua colaborare a fost primită cu brațele deschise de către admiratorii lui PSG.

„Suntem încântați să le urăm bun venit celor de la GOAT în familia Paris Saint-Germain cu acest parteneriat prin care se vor alătura listei exclusive de parteneri prezenți pe tricourile noastre emblematice”, a transmis Marc Armstrong, principalul responsabil cu parteneriatele clubului parizian.

Până la finalul sezonului, GOAT va figura ca partener oficial al clubului din Paris. Din iulie, va fi promovat la statutul de partener principal.

Nu am spus vreodată, nu m-am gândit vreodată la faptul că aș fi cel mai bun. Pentru mine, să fiu considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume este mai mult decât suficient. Este ceva ce nu am îndrăznit niciodată să îmi imaginez. Nu schimbă nimic pentru mine dacă sunt cel mai bun sau nu. Și nici nu am încercat vreodată să fiu. 

- Lionel Messi, în decembrie 2021, pentru France Football

VIDEO » Cele mai frumoase pase decisive ale lui Lionel Messi la PSG

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal uriaș pe tunel, după Atletico - Manchester City » Fotbalistul lui Simeone a comis un gest grosolan

Procurorii cer ca personalul medical al lui Diego Maradona să fie judecat pentru omucidere! Inculpații riscă până la 25 de ani de închisoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gago747
gago747  •  15 Aprilie 2022, 11:16

Beeee!

soad
soad  •  15 Aprilie 2022, 10:59

considerat GOAT? Ronaldo si CR Ronaldo is mult peste el iar Pele si Maradona is mult peste toti.

2943430552376926
Laurentiu Pop  •  15 Aprilie 2022, 06:44

Cum poate fi considerat GOAT un jucator care la nivel de nationala are doar Copa? Foarte multi inaintea lui...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează