INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Partidele din Serie B au fost amînate în memoria victimelor cutremurului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2009 00:00

Meciurile programate vineri în etapa a 35-a din liga a doua italiană de fotbal au fost amânate pentru marţi în semn de respect pentru victimele cutremurului care a avut loc în regiunea Abruzzo, informează Reuters.

Italia va fi în zi de doliu vineri, iar unul dintre purtătorii de cuvânt ai Ligii Italiene de Fotbal a afirmat că meciurile de vineri se vor disputa marţi, 14 aprilie, iar partidele din următoarea etapă din Serie A, care începe sâmbătă, se vor disputa aşa cum erau programate.

"Este un lucru normal ca partidele să fie amînate", a afirmat oficialul ligii. Mai multe cluburi au anunţat că vor dona banii din biletele vândute către familiile victimelor, iar Federaţia Italiană de Fotbal vrea să organizeze în zonă un meci al echipei naţionale a Italiei.

Cutremurul care s-a produs luni în centrul Italiei a provocat moartea a cel puţin 260 de persoane.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează