INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Patrice Evra a răbufnit: „M-am săturat să-l văd pe Messi câștigând Balonul de Aur! Alți 2 jucători îl merită”

Lionel Messi // foto: Imago Images
Lionel Messi // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 15:53 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 16:07

Fostul fundaș stânga Patrice Evra (40 de ani) spune că s-a săturat să îl vadă pe Lionel Messi (34) câștigând Balonul de Aur. Francezul crede că distincția pentru 2021 i se cuvine unuia dintre N'Golo Kante (30 de ani) și Jorginho (29), ambii mijlocași la Chelsea.

Decernarea Balonului de Aur pentru anul 2021 se apropie, iar discuțiile pe acest subiect se multiplică. Fostul fundaș Patrice Evra, de 5 ori campion în Premier League și o dată în Liga Campionilor, spune că s-a săturat să-l vadă pe Lionel Messi câștigând trofeul oferit de France Football. Argentinianul pare a fi mare favorit, în fața lui Robert Lewandowski.

Patrice Evra: „Kante sau Jorginho merită Balonul de Aur”

„În opinia mea, Balonul de Aur este pentru Kante sau Jorginho... M-am săturat să îi fie dat lui Messi”, a spus Evra. „Ce a câștigat anul trecut? OK, Copa America. Cu Barcelona ce a făcut?”, a adăugat francezul.

Sezonul trecut, Messi a cucerit un singur trofeu alături de Barcelona, Cupa Spaniei. Jorginho și Kante, în schimb, au câștigat Liga Campionilor, iar italianul a cucerit și EURO 2020 alături de echipa națională.

Ilie Dumitrescu mizează un un outsider la Balonul de Aur: „Nu vă mai faceți calcule! Nu are cine să-l bată”
Balonul de Aur
Ilie Dumitrescu mizează un un outsider la Balonul de Aur: „Nu vă mai faceți calcule! Nu are cine să-l bată”

Lionel Messi, favorit să câștige Balonul de Aur

Ceremonia în care Balonul de Aur va fi desemnat va avea loc pe 29 noiembrie 2021. Principalii favoriți la trofeu sunt Lionel Messi (38 de goluri, 14 pase decisive și două trofee: Cupa Spaniei și Copa America) și Robert Lewandowski (50 de goluri, 8 pase decisive și 3 trofee: Bundesliga, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Germaniei).

Nume precum Jorginho și N'Golo Kante continuă de asemenea să fie menționate în cursa pentru trofeu. Casele de pariuri îl dau favorit pe Lionel Messi, care ar câștiga astfel distincția pentru a 7-a oară, un record absolut. Singurul care se apropie de el în acest clasament este Cristiano Ronaldo, care a câștigat trofeul acordat de France Football în 5 rânduri. 

Fără dubii, candidatul meu la Balonul de Aur este Benzema. Este cel mai bun atacant al lumii, care joacă la un nivel incredibil de înalt de 10 ani și este, deasupra tuturor, un campion. Merită premiul, nu credeți?

- Ronaldo Nazario 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Jurgen Klopp nu înțelege o convocare făcută de Southgate: „E evident, există o regulă specială pentru el”

Videoclipul viral cu Erling Haaland este FAKE?! Italienii au găsit 3 detalii cu care demolează execuțiile incredibile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  16 Octombrie 2021, 16:25

Asta nu a fost un fotbalist talentat sau sa fii avut ceva deosebit ca tehnica sau forța să câștige balonul lui peste prăjit Barcelona și a creat o vedeta sa se ridice la nivelul lui real, asta i marketing de care sau scârbit multi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează