INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Patrick Kluivert explică de ce: "Messi are nevoie să-l aibă aproape pe Ronaldo"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 10:38

Patrick Kluivert visează să antreneze Barcelona, echipă pentru care a jucat între 1998-2004. Pînă atunci, olandezul e selecționerul reprezentativei statului Curacao, locul 148 în clasamentul FIFA.

Tehnicianul de 39 de ani îi laudă pe Lionel Messi și pe Cristiano Ronaldo și e de părere că le este benefică amîndurora concurența.

"Messi a dat o altă dimensiune fotbalului. Dar cred că Leo are nevoie să-l aibă aproape pe Cristiano. Ronaldo e un fotbalist care îi face concurență și îl face mereu să dea ce are mai bun. Amîndoi sînt la un nivel foarte înalt și mult în fața celorlalți", a spus Kluivert pentru As.

"Visul meu e să fiu într-o bună zi antrenorul Barcelonei. Acum e doar un vis îndepărtat, dar cine știe ce va fi" Patrick Kluivert

Între 2012 și 2014
Kluivert a fost asistentul lui Van Gaal la naționala Olandei

90 de goluri
a marcat Kluivert pentru Barcelona între 1998-2004

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează