INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Patronul lui Fulham se opune transferului golgheterului său în Arabia Saudită: „Banii te pot scăpa de orice, mai puțin de o crimă”

Aleksandar Mitrovic (dreapta) e furios că nu e lăsat în Arabia Saudită // Foto: Imago
Aleksandar Mitrovic (dreapta) e furios că nu e lăsat în Arabia Saudită // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 17:44 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 18:44

Tony Khan (40 de ani) nu vrea să-i dea drumul lui Aleksandar Mitrovic (28 de ani) la Al-Hilal, clubul saudit oferind 40 de milioane de euro. Gruparea londoneză cere 60 de milioane pentru atacantul sârb și îi atacă politic pe bogații din Golf.

În Premier League există un proprietar de club ce ține piept masivei ofensive europene a bogaților din Arabia Saudită. Tony Khan refuză să-i dea undă verde lui Aleksandar Mitrovic și i-a pus sârbului de 28 de ani un preț de 60 de milioane de euro. Șeicii au licitat deocamdată până la a doua ofertă, de 40 de milioane. 

Lipsa unui acord între Fulham și Al-Hilal l-a înfuriat pe golgheterul londonezilor, care le-a spus rudelor că nu va mai juca niciodată pentru The Cottagers!

240 de milioane de euro până în 2027! O nouă vedetă ofertată din Arabia Saudită
ITALIA
240 de milioane de euro până în 2027! O nouă vedetă ofertată din Arabia Saudită

Fulham, protest pentru nerespectarea depturilor omului

Mitrovic mai are trei stagiuni de contract cu Fulham și este cotat de transfermarkt.com la 28 de milioane de euro. În sezonul trecut, cu 14 goluri în 24 de meciuri, a contribuit decisiv la clasarea în prima jumătate a clasamentului din Premier League. 

Și tocmai de aceea Khan se opune transferului: „Este uimitor și cred că dacă ai destui bani poți scăpa de orice, inclusiv de o crimă”. Declarația vine în contextul gravelor nerespectări ale drepturilor omului în Arabia Saudită, calificate recent drept «atroce» de organizația Amnesty International.

Al Hilal i-a oferit un salariu de 25 de milioane de euro lui Aleksandar Mitrovic

Internaționalul sârb a cedat ispitei saudite, Al-Hilal așteptându-l cu un salariu de 25 de milioane de euro anual, mai mult decât triplu decât primește la Fulham! Clubul din Riyadh l-a transferat recent pe colegul său din națională, Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) și mai vrea să aducă jucători buni din Europa. 

„Nu avem de gând să vindem niciunul dintre fotbaliștii noștri de top”, a declarat Tony Khan. Al-Hilal i-a mai cumpărat pe Ruben Neves (Wolverhampton) și pe Kalidou Koulibaly (Chelsea), cheltuind în această vară 118 milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dortmund a dat afară un fost internațional transferat cu 25,5 milioane de euro în 2019 » Nu mai jucase de 440 de zile!

Mărturie cutremurătoare: „Am fost violată de un star din Premier League când aveam 19 ani. Și acum îl văd la televizor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează