INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Patronul mai excentric ca Gigi Becali! "Bă, dacă nu mă bagi împotriva Barcelonei, te dau afară!"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 12:54

Fostul patron al clubului scoțian Hearts, lituanianul Vladimir Romanov, i-a cerut antrenorului să îl introducă pe teren într-un meci contra Barcelonei

Romanov și-a dat afara antrenorul în 2007, după ce acesta i-a refuzat excentrica cerere. În acel an, echipa era pregătită de doi tehnicieni, Stephan Frail și Anatoly Korobochka, și stabilise un meci amical contra Barcelonei, cu 60.000 de fani în tribune.

"Ronaldinho era în vîrful carierei sale, iar Barcelona juca magnific. Înainte de meci, Romanov a venit la mine și mi-a spus că vrea să joace. Voia să îl introduc pe teren. Nu era nicio glumă la mijloc. L-am refuzat, i-ar explicat că nu se antrenase deloc și nu ar avea loc pe teren. Mi-a zis: Bine, dar să știi că nu mai rămîi antrenor mult timp. M-a dat afara destul de repede după aceea", a explicat Korobochka, citat de goal.com.

Ronaldinho și Giovani dos Santos au marcat în victoria Barcelona cu 3-1 în fața lui Hearts. Romanov a părăsit clubul sezonul trecut, cînd echipa a fost retrogradată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mandpv964
mandpv964  •  30 Iulie 2015, 15:31

Doar ca razboinicur luminii nu este excentric !El e doar un mare PROST in gura caruia se uita alti prosti.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  30 Iulie 2015, 14:29

Prevad ca vom juca cu Gigi in atac la Partizan!

dinamovist_romanizat
dinamovist_romanizat  •  30 Iulie 2015, 13:51
Postat de oresund pe 30 Iulie 2015, 13:28

Borcea a vrut sa intre pe teren cu Lazio, se antrenase intens in perioada aia. :)))

Respect Borcea!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close