INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Probleme pentru Nagelsmann! Start ratat la Bayern: 4 meciuri fără victorie » Campioana Germaniei, umilită de Napoli

Patru amicale fără victorie pentru Bayern Munchen!
Patru amicale fără victorie pentru Bayern Munchen!

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2021 12:14 / Actualizat duminica, 01 august 2021 12:51

Antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann (34 de ani), a bifat în week-end un nou dezastru: 0-3 în testul cu Napoli. Are 3 eșecuri și un egal de când a venit la Munchen.

Bayern a dat 25 de milioane de euro ca să-l „rupă” pe Julian Nagelsmann de contractul cu RB Leipzig și să-l aducă la Munchen. Însă în Bavaria deja au apărut primele îndoieli în privința sa. 

Privat multă vreme de majoritatea jucătorilor de bază, Nagelsmann a dezamăgit în toate testele acestei veri: 1-2 cu FC Koln, 2-2 cu Ajax și 0-2 cu rivala Borussia Monchengladbach, pe care o va întâlni și-n prima etapă. 

Julian Nagelsmann: „E neplăcut”

Sâmbătă a încheiat ciclul testelor tot cu un eșec. Și încă unul la scor de neprezentare: 0-3 cu Napoli. Nemulțumirea printre fani, care la 0-2 cu Monchengladbach îl apostrofaseră („porcule, du-te înapoi la Munchen 1860”), e cu atât mai mare cu cât, în prima repriză, s-a putut baza și pe majoritatea internaționalilor. „Da, e neplăcut să pierzi la un asemenea scor, chiar dacă e un amical”, a comentat noul antrenor al bavarezilor. Joi debutează în Cupa Germaniei, cu Bremer SV.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dorin Rotariu, gol la debutul oficial pentru Ludogoreț » Reușită deosebită a mijlocașului

Motivul pentru care Jose Mourinho urăște jocul Fortnite: „Un coșmar! O porcărie!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close