INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAŢIONAL

Patru meciuri amînate în Premier League din cauza zăpezii!

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Jucătorii lui Chelsea au ajuns în această seară la Kingston Upon Hull, pentru partida de sîmbătă cu Hull City, dar cînd au coborît din tren să urce în autobuzul ce avea să-i ducă la hotel, au fost anunţaţi că meciul nu se va mai disputa  mîine, din cauza condiţiilor atmosferice.

Londonezii avuseseră deja probleme din cauza vremii, antrenîndu-se pe terenuri îngheţate toată săptămîna, de aceea au şi făcut deplasarea la Hull cu trenul. Imediat, jucătorii şi stafful au luat următorul tren înapoi spre capitala Angliei.

Toate echipele au de suferit, iar în Premier League s-au mai amînat meciurile Burnley-Stoke City, Fulham-Portsmouth şi Sunderland- Bolton Wanderers.

Cei de la Liverpool au cerut şi ei amînarea meciului de duminică, împotriva celor de la Tottenham, însă nu s-a luat încă nici o decizie. Cel mai probabil întreaga etapă din Insulă va avea de suferit şi se va disputa la o altă dată, cînd o vor permite condiţiile atmosferice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  09 Ianuarie 2010, 11:33

Meciul Liverpool-Tottenham a fost si el amanat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează