INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Paul Anton, la un singur meci de promovarea în La Liga » Cu cine joacă Getafe în finala play-off-ului

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 09:30

Getafe, echipa pentru care evoluează românul Paul Anton, s-a calificat sâmbătă seara în finala play-off-ului pentru promovarea în La Liga, după ce a învins-o pe Huesca, scor 3-0 (în tur, 2-2)

Pentru un loc în campionatul unde joacă granzii Real, Barcelona și Atletico, Getafe se va duela în dublă manșă cu Tenerife, formație care s-a calificat mai departe după ce a trecut de Cadiz.

Manșa tur va avea loc miercuri, 21 iunie, de la ora 22:00, în timp ce returul va avea loc sâmbătă, acasă la Getafe, de la ora 22:00. 

Paul Anton este împrumutat de Dinamo la Getafe până la finalul acestui sezon, însă, potrivit informațiilor venite din Spania, mijlocașul de 26 de ani are șanse minime de a continua la gruparea spaniolă și din sezonul viitor, indifirent dacă Getafe va obține sau nu promovarea. 

Chiar dacă Getafe nu îi va mai prelungi împrumutul, Paul Anton și-ar dori să rămână în Spania, sperând să-și găsească un alt angajament.

2 goluri
în 31 de meciuri a reușit Anton pentru Getafe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează