INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO EXCLUSIV Un fost internațional român dezvăluie cum l-a dat afară Antonio Conte după un antrenament: „Ca tâmpitul, am făcut o greșeală! Nici în vestiar nu mă lăsa”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 12:46 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 13:21

Paul Codrea (39 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută în Italia și relația cu Antonio Conte, actualul antrenor al lui Inter.

Fostul internațional, trecut pe la echipe precum Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Bari sau Siena, a povestit cum a fost dat afară de la Siena, în 2006, după ce a plecat din antrenament.

VIDEO Cum l-a dat Conte afară pe Codrea de la Siena

„Are un mod de lucru al unui maniac! Puțini lucrează cu intensitatea lui. Era o bestie, un animal. Nu îți permiteai să nu fii 100%. Noi ne știam dinainte să vină la Siena, dar nu mi-a zis când a fost numit antrenor. Când ne-am văzut la antrenamente, mi-a zis că nu crede că sunt motivat să joc în Serie B. Noi tocmai retrogradaserăm și a vrut să scape de mulți jucători vechi. Voia tineri, printre care și Immobile.

Am zis că vreau să rămân. Am jucat destul, până la un antrenament, într-o marți. Era vreme urâtă și a zis că facem un antrenament fără minge. Am făcut cu preparatorul un antrenament dur. Eu aveam probleme cu spatele. Eram prieten cu preparatorul fizic și i-am făcut un reproș: «Băi Giovanni, ce încălzire ai făcut? Mă doare spatele!». Conte, când a auzit, a zis «Dacă nu îți convine, ieși din antrenament!».

Eu, ca tâmpitul, am făcut o greșeală și am plecat. Chiar mă durea spatele, mi se blocase. Dar nu trebuia să ies. Am fost la doctor, iar a doua zi mă simțeam mai bine. Eram pe margine și voiam să intru la antrenament. Vine doctorul și zice «Mai bine te duci să vorbești cu antrenorul și rezolvă cu el».

Am fost la Conte și zice «Paul, dacă te-a durut spatele ieri, înseamnă că te doare și azi și nu poți face antrenament. Te pregătești separat. Nu mă interesează. În primul rând m-a deranjat atitudinea ta. Dacă tu comentezi, vor comenta și alții». De atunci nu m-a mai primit la prima echipă, mă antrenam separat și nici în vestiar nu mă primea. Eram la un moment dat mai mulți jucători care ne pregăteam singuri și nici să intrăm în vestiar să luăm cafea nu ne lăsa. 

Am plecat într-un cantonament, în iarnă, și am nimerit în avion unul lângă altul. Tot zborul, o oră și jumătate, nu s-a uitat la mine și nu a vorbit cu mine”, a declarat Paul Codrea la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din Italia: 

Ciprian Tătărușanu, tot cea mai mică notă: „Spectator” » Ce s-a întâmplat pe „San Siro”

Cristiano Ronaldo, luat peste picior de cel mai mare virusolog italian!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
judgehunt
judgehunt  •  30 Octombrie 2020, 15:55
Postat de Piti Balzabucu pe 30 Octombrie 2020, 15:24

ce treaba are una cu alta. si daca o ai mare ce se intampla, joci mai bine. dupa cum imi dau seama tu ai ceva prea mic si de numeste creier.

small *** detected. ha ha ha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Octombrie 2020, 15:45

Conte e un apucat. Bun, Codrea a greșit, dar dacă ai un pic de pedagogie în tine găsești soluții inteligente pentru a-l pune pe jucător la respect. Din câte știu, și jucătorii lui Chelsea au avut o relație foarte proastă cu Antonio Conte.

1507057976284888
Piti Balzabucu  •  30 Octombrie 2020, 15:24
Postat de judgehunt pe 30 Octombrie 2020, 14:55

pai ce asteptari ai de la small *** codrea. cand juca la nationala l-a fotografiat cineva pe codrea cand s-a schimbat la cabine si sa nu vorbesc vulgar aici, o avea inuman de mica. a button.

ce treaba are una cu alta. si daca o ai mare ce se intampla, joci mai bine. dupa cum imi dau seama tu ai ceva prea mic si de numeste creier.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează