INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO EXCLUSIV Un fost internațional român, dezvăluiri despre meciurile trucate din Italia: „A dat unul gol din greșeală și la final ne-am bătut cu ăia la vestiare”

FOTO: Guliver/GettyImages +20   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 10:53 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 12:30

Paul Codrea (39 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută în Italia, unde a jucat în Serie A și Serie B, și despre meciurile trucate din Italia.

Fostul internațional, care a jucat în Italia la echipe precum GenoaPalermo, Perugia, Torino, Bari sau Siena, a povestit cum la finalul unui meci care nu a avut rezultatul planificat jucătorii s-au luat la bătaie.

VIDEO Paul Codrea vorbește despre meciurile trucate din Italia

„În primul sau al doilea an, la Genoa parcă... Existau înțelegeri între jucători, pe final de sezon. Dacă mie îmi trebuia un egal și îți era bun și ție, atunci clar nu forțai. Dar te înțelegeai din semne, fără bani sau aranjamente. Era un «gentlemen's agreement» în timpul meciului. Nu vorbeai înainte.

Țin minte că am avut un meci din ăsta și noi am marcat un gol cu Palermo și a ieșit scandal mare. A ieșit cu bătaie la final. Trebuia să se termine 0-0 și am câștigat cu 1-0 parcă. A dat unul gol pe final din greșeală și Palermo nu a mai egalat. Ne-am bătut cu ăia pe la vestiar. Dar altceva nu”, a declarat Paul Codrea la GSP LIVE.

Cel mai probabil, Codrea face referire la un meci Genoa – Palermo 1-0, din etapa a 33-a din Serie B, din sezonul 2001-2002. Gazdele, cu Vali Năstase, Paul Codrea și Adrian Mihalcea pe teren, s-au impus cu 1-0 grație unui gol marcat de Marco Carparelli în minutul 90. 

+16 FOTO

Citește mai multe știri din Serie A: 

Ciprian Tătărușanu, OUT din poarta „diavolilor”? Anunțul liderului din Serie A

Vlad Chiricheș împarte vestiarul cu încă un român! Surpriza lui De Zerbi pentru duelul Sassuolo - Napoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  02 Noiembrie 2020, 01:49
Postat de Cuzdriorean Gavril pe 01 Noiembrie 2020, 15:59

Sterge-ti poza ,cu Totti unul dintre putinii ex fotbalisti curati din Italia si care a donat bani pentru spitale si alti nevoiasi.Nu-l bagati in cocina cu porci , vazand ca in articol se vorbeste de ,,blaturi,, sa va fie rusine.In poza trebuia pus unul de la Juve aia combina mai mult ca ,,Uraganul Katrina in America.....

Pe bune? Și ce ai vrea sa facă oamenii dacă asta era poza. Probabil toți jucători au luat parte la asta, dar este urât cei care recunosc. *** doar sa se dea tare și mare. Sunt convins ca blaturi se fac și acuma, dar nu cu arbitri, și uni jucători distruși

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10208703700656954
Cuzdriorean Gavril  •  01 Noiembrie 2020, 15:59

Sterge-ti poza ,cu Totti unul dintre putinii ex fotbalisti curati din Italia si care a donat bani pentru spitale si alti nevoiasi.Nu-l bagati in cocina cu porci , vazand ca in articol se vorbeste de ,,blaturi,, sa va fie rusine.In poza trebuia pus unul de la Juve aia combina mai mult ca ,,Uraganul Katrina in America.....

1735457746481229
Alexandru Nica  •  01 Noiembrie 2020, 13:28

Blaturi, cum sa nu se faca daca world-wide se rup pariurile si mai toate echipele mari au sponsori case de pariuri... Este un microb mondial, se joaca ireale...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează