INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sare în apărarea fotbalistului de la Manchester United: „Solskjaer l-a enervat la culme. Dacă aș fi în locul lui, aș zice: «La naiba cu asta, nu intru!»”

Ole Gunnar Solskjaer, antrenor Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Ole Gunnar Solskjaer, antrenor Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 13:36 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 16:20

Paul Ince (54 de ani), fost mijlocaș la Manchester United timp de 6 ani (1989-1995), l-a criticat pe actualul antrenor al „diavolilor roșii”, Ole Gunnar Solskjaer, pentru modul în care acesta îl tratează pe mijlocașul Donny van de Beek (24 de ani).

Transferat de Manchester United de la Ajax în septembrie 2020 pentru 39 de milioane de euro, Donny van de Beek a avut parte de un prim an complicat în Anglia. Timpul său de joc a fost limitat, iar cota de piață, care se ridica la 55 de milioane de euro în decembrie 2019, s-a prăbușit la 25 de milioane de euro.

Mijlocașul olandez a adunat 41 de meciuri în cele 14 luni petrecute la Manchester United, dar statutul său este mai degrabă acela de rezervă, media sa de minute per meci fiind una extrem de mică: 39,3.

„Ole Gunnar Solskjaer l-a enervat la culme” » Donny van de Beek, apărat de Paul Ince 

În ultimele două meciuri ale vicecampioanei din Anglia, 2-2 cu Atalanta și 0-2 cu Manchester City, van de Beek a fost introdus pe final și nu a reușit să impresioneze în puținele minute petrecute pe teren. Tratamentul pe care Donny îl îndură sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer l-a împins pe Paul Ince, fostul jucător al „diavolilor roșii”, să-l critice pe antrenorul norvegian.

„Donny van de Beek a jucat 4 minute cu Atalanta. Mă îngrijorează alegerile lui Ole. În momentul transferului, Donny s-a gândit: «La naiba, e visul meu, asta am așteptat!». La doi ani de atunci (n.r. - de fapt 14 luni), stă numai pe bancă. Ole l-a enervat la culme. 

Și nu doar atât, l-a trimis pe teren cu Atalanta pentru 10 minute, în ideea: «Poftim, asta e șansa ta, ia și 10 minute cu Manchester City, într-un meci în care nu am atins mingea pentru 85 de minute, și demonstrează-mi ce poți!» 

Dacă aș fi Donny van de Beek, aș zice: «La naiba cu asta, nu intru, vrei sa intru pentru 10 minute într-un meci în care timp de 80 și ceva de minute nu am atins mingea? Îți bați joc de mine și mai tare!»”, a declarat Ince, citat de Goal.com. 

Paul Ince, jucător cu 52 de meciuri pentru echipa națională a Angliei, a cucerit 10 trofee alături de Manchester United, printre care campionatele din 1993 și 1994.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Newcastle are antrenor » Anunțul oficial

Xavi începe curățenia la Barcelona! Primele două victime ale noului antrenor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează