INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Spovedania tulburătoare a lui Paul Merson, legenda lui Arsenal: a pierdut o sumă astronomică pe droguri, alcool și jocuri de noroc

Paul Merson. foto: Guliver/Getty Images
Paul Merson. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 10:51

Paul Merson (52 de ani), fost jucător important la Arsenal, a recunoscut că jocurile de noroc și dependențele i-au „măcinat” viața după retragerea din fotbal și l-au costat 7 milioane de lire sterline. 

Pentru fotbalul englez, Paul Merson e un nume de rezonanță. Pentru Arsenal, e o legendă. În 12 ani printre „tunari”, fostul mijlocaș ofensiv a jucat 327 de meciuri în campionat, marcând 78 de goluri. Și a adunat 447 de partide în prima ligă insulară: 3 la Middlesbrough și 117 la Aston Villa.

„Față de anul trecut, sunt de 100 de ori mai bine. Viața mea s-a schimbat radical acum. Alcoolul și jocurile de noroc au lăsat urme adânci”, a povestit Paul Merson, potrivit Daily Mail.

327 de meciuriși 78 de goluri a bifat Merson între 1985 şi 1997, când a evoluat în tricoul lui Arsenal

Dependent de alcool şi droguri

Paul Merson a povestit în urmă cu mai mulți ani jurnaliștilor despre dependenţa sa de alcool şi de droguri: „A fost ca o spirală. Dădusem în patima jocurilor de noroc. Iar când am început să pierd, am devenit depresiv. De aici şi până la alcool n-a fost decît un pas. Şi ca să pot bea mult, pe termen lung, am apelat la cocaină”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dezmăț sălbatic până în zori, cu băuturi fine, baloane și femei » Un jucător din Premier League a promovat campania „Stați în casă”, dar apoi a dat o petrecere secretă!

„Doctor” Christoph Daum știe cum se vor vindeca germanii de coronavirus: „Asta ne va întări sistemul imunitar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează