INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ia și bonus de fidelitate! Ce sumă îi va plăti Manchester United unui star plecat gratis

Paul Pogba , Foto: Imago Images
Paul Pogba , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2022 13:07 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 15:02

Paul Pogba (29 de ani) va primi 4,5 milioane de euro din partea lui Manchester United pentru cei 6 petrecuți pe Old Trafford plus 1,3 milioane salariul pe iunie. De la 1 iulie francezul poate semna cu orice echipă.

Paul Pogba pleacă liber de contract de la Manchester United, așa cum a anunțat de-acum două zile clubul englez, însă despărțirea nu e una gratis. Daily Mail a aflat că mijlocașul francez va lua și bani înainte să-și facă bagajele. 

E vorba de un bonus de fidelitate pentru cei 6 ani în care „Caracatița” a jucat în tricoul Red Devils. O sumă deloc de neglijat, 3,8 milioane de lire sterline (4,5 milioane euro), în condițiile în care nu a contribuit decât la două trofee, Cupa Ligii și Europa League!

Rămâne Mihăilă în Serie A? Atalanta ar vrea să discute prelungirea împrumutului
ITALIA
Rămâne Mihăilă în Serie A? Atalanta ar vrea să discute prelungirea împrumutului

I s-a micșorat salariul lui Pogba

„Este o încă o insultă pentru fanii lui United care l-au contestat în ultimele luni și l-au criticat că a refuzat să-și reînnoiască înțelegerea, preferând să plece liber, cum a procedat și în 2012”, explică sursa citată. 

Pe lângă acești bani, jucătorul de 29 de ani va primi salariul pe iunie, 1,3 milioane de euro, fără să fi atins mingea. Practic, Pogba încasează diferența la contractul ce i s-a redus progresiv, de la 8,6 milioane la 7,7 milioane de lire sterline în ultimul sezon.

Cost: 290 de milioane a costat-o pe United „afacerea Pogba”

Din 2016 încoace, Paul a mai primit de la United 106 milioane de euro salariu, 3,3 milioane anual pentru drepturi de imagine și încă 2,1 milioane bonus pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, reușită în patru ediții. 

În total, incluzând și indemnizația de fidelitate, 140 de milioane. Plus 105 milioane suma de transfer și 45 de milioane comisionul lui Raiola.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un jucător aflat pe lista de plecări de la Barcelona e dorit de Tottenham

Mbappe neagă informațiile conform cărora decide la echipă: „Doar fake news”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează