INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA - ITALIA 3-1

Paul Pogba: "Nu sunt jucător decisiv! Nu sunt judecat la fel ca toți ceilalți"

Paul Pogba și Dembele, foto: reuters
Paul Pogba și Dembele, foto: reuters

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 10:00

Mijlocașul francez Paul Pogba (Manchester United), fluierat de suporteri în amicalul cu Italia, 3-1, spune că e judecat altfel, dar că ia totul ca pe o provocare: ”Sunt un număr 8 și dacă pot face mai multe îmi ajut echipa. Nu sunt jucătorul decisiv”.

Paul Pogba nu abordează Mondialul într-o formă grozavă, ba din contră, evoluțiile lui la "națională" rămân în nota slabă a ultimului sezon la Man. United. Mijlocașul fluierat de fani și în amicalul cu Italia are explicații și consideră pretențiile presei și ale publicului francez prea ridicate.

"Eu nu sunt judecat ca toți ceilalți, deci nu sunt normal. Sunt un număr 8. Dacă pot face mai mult, cu atât mai bine pentru echipă. Dar nu sunt jucătorul decisiv, există un antrenor, un sistem și multe alte chestii", a declarat Pogba, în interviul din France Football.

"Deja comparat cu un decar"

El vede realist și calm situația, vorbind mult la persoana a treia:

"Iau totul ca pe o provocare. Paul poate face totul. Dar dacă azi antrenorul îi spune «Rămâi mijlocaș defensiv», ce-ar trebui să facă? Să asculte presa ori tehnicianul? Nu controlez totul. Paul, trebuie să fii mai decisiv... Fac lucruri pe care mijlocașii obișnuiți nu le fac, adică doar să recupereze baloane. Deja sunt comparat cu un decar, cu atacanții. Oricine are dreptul să vorbească, să mă critice. Dar asta nu mă va schimba. Cei care nu mă cunosc bine se iau după aparențe".

"Mulți sunt mândri de ceea ce fac și reprezint. Când mă întâlnesc, rămân surprinși și spun că sunt gentil. Din afară, nu percep însă imaginea asta, cred că sunt un star, arogant și că-i privesc pe toți de sus. E amuzant"
Paul Pogba, mijlocaș Franța


6 goluri și 12 assisturi a reușit Pogba în 37 de meciuri la Man. United în ultimul sezon, primind un "roșu" și 6 "galbene"
52 de selecții și 9 goluri are mijlocașul de 25 de ani pentru "naționala" Franței, în care a debutat pe 23 martie 2013

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cip1978
cip1978  •  05 Iunie 2018, 23:21

Pai atunci de ce costa peste 100 de milioane de euroi si are pretentii la alte nspe milioane salariu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează