INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Real Madrid dă 150 de milioane de euro pentru mijlocașul francez

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 18:40

Real Madrid și Manchester United negociază transferul lui Paul Pogba (26 de ani). „Galacticii” ar fi foarte aproape de o înțelegere, anunță Telefoot.

Sursa din Franța susține că discuțiile nu sunt recente și că deja sunt spre finalizare. Suma de transfer ar fi de 150 de milioane de euro.

Ceea ce înseamnă că Manchester United ar face un profit de 45 de milioane, după ce au plătit 105 milioane celor de la Juventus în urmă cu 3 ani.

Mijlocașul de 26 de ani a crescut la Manchester United, însă în 2012 a fost cedat gratis la Juventus. Apoi a fost răscumpărat pentru 105 milioane. A adunat 138 de meciuri la United, a marcat de 31 de ori și a oferit 29 de pase decisive.

90.000.000 €este cota pe transfermarkt a lui Paul Pogba 

VEZI ȘI: 

DC United - New York City 0-2 // VIDEO Mitriță, un nou gol în MLS » Atacantul a marcat împotriva liderului din prima ligă americană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  22 Aprilie 2019, 20:21

Ieftin ca la "promotie"!Care mai de care anunta transferul la Real Madrid, a tot felul de petarde si niciuna mai ieftina de 150 de milioane!In timp ce Real Madrid l-a vandut pe Ronaldo cu 115 milioane!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează