INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Salariu ULUITOR pentru Paul Pogba! Dacă acceptă, devine cel mai bine plătit jucător din lotul lui Manchester United

Paul Pogba // FOTO: Guliver/GettyImages
Paul Pogba // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2019 11:04

Paul Pogba ar putea continua la Manchester United. „Diavolii” speră să-l convingă pe mijlocaşul francez să nu plece la Real Madrid, propunându-i un salariu fabulos. Englezii nu-l vor ceda decât la o propunere de peste 100 de milioane de euro.

Paul Pogba simte că are nevoie de o nouă provocare, dar Manchester United contraatacă şi încearcă să-i schimbe planurile. Conform informaţiilor publicate în Daily Mail, „diavolii” sunt gata să facă un efort financiar pentru a-l păstra.

I-au pregătit o megaofertă de prelungire a contractului până în 2024, cu salariu de 558.000 de euro săptămânal. Adică 29 de milioane de euro pe an! Fix cât ceruse în aprilie, pentru a fi cel mai bine plătit de pe Old Trafford. Mijlocaşul francez de 26 de ani câştigă acum 17,5 milioane de euro, fiind net depăşit de chilianul Alexis Sanchez.

„Nu merită aceşti bani!”

Dacă însă campionul mondial va refuza, United nu va fi dispusă să se despartă de Pogba, care mai are angajament două sezoane, decât dacă îşi recuperează investiţia făcută în 2016, când i-a plătit 105 milioane lui Juventus.

Zidane îl aşteaptă cu braţele deschise la Real Madrid, care încă nu s-a decis cât să liciteze pentru francezul criticat de editorialistul DM Martin Samuel: „Pogba vrea să fie tratat ca un caz special, dar trebuie să merite asta. Şi de ce ar merita vedeta o asemenea mărire de contract după un sezon în care n-a câştigat nimic?”

„După tot ceea ce s-a întâmplat şi cu cel mai bun sezon al meu, cred că ar putea fi timpul potrivit să accept o nouă provocare în altă parte” Paul Pogba, mijlocaş Manchester United

16goluri şi 11 assisturi a reuşit Pogba în 47 de meciuri jucate la Man. United în ultimul sezon. În trei ani pe Old Trafford, are 31 de goluri şi 29 de pase decisive în 142 de partide

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  18 Iunie 2019, 14:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează