INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Paul Scholes, mari probleme cu Federația Engleză pentru că joacă la pariuri! A pus peste 140 de bilete

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 20:13

Paul Scholes, 44 de ani, traversează momente dificile. Fostul mare mijlocaș al lui Manchester United a fost pus sub acuzare de către Federația Engleză de Fotbal pentru că ar fi plasat 140 de pariuri în 4 ani.

Daily Mail anunță că Scholes juca la pariuri, deși el figurează ca patron la Salford City, alături de mai mulți colegi de la Manchester United.

Fostul tehnician al lui Oldham Athletic, unde a rezistat doar 31 de zile, n-ar fi pariat însă pe echipa sa, așa că i s-a dat timp până pe 26 aprilie să răspundă acuzațiilor.

Scandalul cu Federația Engleză l-a scos pe Scholes și din echipa analiștilor de la BT Sport, așa că nu va comenta în niciun fel meciul dintre Barcelona și Manchester United, unde era anunțat ca invitat.

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Cosmin Moți a provocat un scandal uriaș în Bulgaria! Fanii au vrut să intre pe teren să-l bată + fundașul, scos cu jandarmii de pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10207996482569024
Florin Cazanel  •  17 Aprilie 2019, 17:03

Hahaha cică nu se truchează meciuri iar primul meci la Oldham a fost 1pauza 2 final...următorul la fel .am urmărit curios fiind de faptul că Scholes a ajuns antrenor acolo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează