CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Paulinho se pregătea să bată o lovitură liberă și s-a trezit cu Messi lângă el! Nu era pregătit pentru ce a urmat

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Miercuri, 04 Octombrie 2017

Transferul la Barcelona a însemnat mutarea vieții pentru brazilianul Paulinho. Jucătorul de 29 de ani a povestit un episod amuzant petrecut înainte să semneze cu echipa catalană.

În această vară, Argentina a jucat o partidă amicală cu Brazilia, scor 1-0, iar Paulinho a fost luat la întrebări de Messi chiar pe teren în timpul meciului. Brazilianul juca atunci la Guangzhou Evergrande, dar Barcelona negocia pentru a-l aduce pe Camp Nou.

"Mă pregăteam să execut o lovitură liberă și discutam cu Willian și cu alt coleg, nu mai știu care. Dintr-o dată, îl văd pe Messi apropiindu-se încet-încet de mine și-mi zice: «Mergi cu mine la Barcelona sau nu?» M-a întrebat asta chiar înainte să execut lovitura liberă.

Ce i-am răspuns? «Dacă vrei să mă iei la Barca, poți să mă iei. Eu vin».
Eram atât de emoționat încât i-am zis lui Willian: «Tu execuți lovitura asta liberă!» Nu mai eram în stare s-o fac eu", a povestit Paulinho pentru El Periodico.

După meci, Messi și Paulinho au făcut schimb de tricouri, iar în august a semnat cu Barcelona.

 Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (4)

Liviu Otanceala  •  04 Octombrie 2017, 18:15

Adica, cine nu e smecher si prost crescut e sclav? Si copii nestiutori ar fi cei care nu primesc educatie de la d'astia ca tine? Interesanta teorema.

vlad.dracul  •  04 Octombrie 2017, 16:56

Hai măi cenzurache că n-am folosit niciun limbaj vulgar sau jignitor... Puteai scoate doar cuvântul mai colorat pe care l-am scris... Unul, din cele 20. Sau mi-aţi tăiat toată fraza ca să-i învăţaţi pe copiii ăştia neştiutori că aşa-i bine, să ai mentalitate de sclav?! Oh, wait...

dinamo_fan  •  04 Octombrie 2017, 15:33
Postat de vlad.dracul pe 04 Octombrie 2017, 15:38

Halal jucător, i-am zis ăla două vorbe ***...

:))

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1