INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Paulo Dybala a refuzat să dea mâna cu Allegri şi a fost taxat de Buffon: "Nu este corect faţă de antenor şi echipă. Regulile sunt clare!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 15:51

Paulo Dybala a fost schimbat de Massimiliano Allegri în meciul cu Sassuolo, disputat duminică și câștigat cu 2-0, şi a refuzat să dea mâna cu antrenorul în momentul înlocuirii.

Argentinianul a fost schimbat în minutul 77 cu Marko Pjaca şi s-a arătat extrem de nemulțumit de decizia antrenorului italian.

Dybala a trecut pe lângă Allegri fără să îl salute şi a provocat un mic conflict în cadrul echipei.

Gianluigi Buffon a explicat situaţia pentru Sky Sports Italia:

"Paulo a făcut un gest care nu este corect faţă de echipă şi de colegi, noi avem anumite reguli în vestiar. Dar el a fost primul care şi-a dat seama de acest lucru şi a cerut scuze. Am discutat despre asta la finalul jocului. Uneori, cineva îşi poate pierde controlul şi poate încălca regulie vestiarului. Dar el a cerut scuze".

Nici Allegri nu a fost foarte supărat pe reacţia fotbalistului:

"A fost nervos şi acest lucru este normal, deoarece nimănui nu îi place să fie schimbat. El a jucat bine, dar era mai obosit decât Cuadrado şi Mandzukici. Uneori, cineva poate să fie nervos pe antrenor", a declarat Allegri la finalul meciului.

surse: goal.com, tribalfootball.com, tuttomercatoweb.com

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează