INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zorro atacă Roma! Oficial: Fonseca e noul antrenor al giallorossilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 13:21

Paulo Fonseca, antrenorul portughez de 46 de ani, a semnat pe două sezoane cu AS Roma şi va avea salariu de 2,5 milioane de euro. Clubul capitolin a plătit două milioane să-l elibereze de la Şahtior.

AS Roma i-a găsit înlocuitor lui Claudio Ranieri. Paulo Fonseca a fost numit azi oficial antrenor al giallorossilor, semnând un contract până în 2021, cu o opţiune pentru încă un sezon.

Portughezul va câştiga 2,5 milioane de euro net anual, clubul capitolin plătind lui Şahtior clauza de reziliere, două milioane de euro. „Am ales un tehnician tânăr, însă ambiţios, şi cu o mentalitate de învingător”, l-a lăudat preşedintele Pallotta.

L-a bătut pe Guardiola

„Sunt entuziast, motivat şi foarte fericit pentru şansa importantă oferită de Roma. Şi cred că putem construi împreună ceva special. Abia aştept să mă întâlnesc cu fanii şi să începem pregătirile”, a spus noul tehnician al Romei, ce are ca obiectiv readucerea capitolinilor în grupele Ligii Campionilor şi promite un stil ofensiv.

În decembrie 2017, Fonseca a bătut-o pe Man. City în grupe (2-1), apărând costumat în Zorro la conferinţa de presă. Paulo a trebuit să onoreze pariul făcut cu ziariştii ucraineni pentru calificarea în "optimile" Champions.

7 trofee a cucerit Paulo Fonseca la Şahtior după plecarea lui Mircea Lucescu, 3 titluri, 3 Cupei şi Supercupa Ucrainei. Mai are Supercupa Portugaliei cu Porto şi Cupa cu Braga

Citește și:

14 cluburi au votat contra reformei Ligii Campionilor: „Superliga e un proiect scelerat care apără bogaţii şi privilegiaţii!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Iunie 2019, 13:33

Nea Mircea l-a făcut mare și p-asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează