INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Incident șocant în Brazilia » Jucătorul lui Flamengo a fost lovit cu pumnul în față de preparatorul fizic

Pedro, jucătorul lovit de preparatorul fizic Pablo Fernandez // Foto: Imago
Pedro, jucătorul lovit de preparatorul fizic Pablo Fernandez // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 17:28 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 17:52

Pedro, 26 de ani, atacantul lui Flamengo, a protestat că antrenorul Jorge Sampaoli nu l-a folosit și preparatorul fizic Pablo Fernandez i-a dat un pumn în gură. Atacantul a făcut plângere la poliție, clubul l-a concediat pe Fernandez!

Incident stupefiant în Brazilia, la Flamengo. Preparatorul fizic l-a bătut pe Pedro, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei din Rio de Janeiro.

O femeie de 23 de ani a fost ucisă în bătăia dintre suporterii lui Palmeiras și Flamengo, de la Sao Paulo!
BRAZILIA
O femeie de 23 de ani a fost ucisă în bătăia dintre suporterii lui Palmeiras și Flamengo, de la Sao Paulo!

Pedro a oprit încălzirea și s-a așezat pe banca de rezerve

Cumpărat de la Fiorentina în 2021, cu 14 milioane de euro, după ce a fost împrumutat un sezon pentru un milion, atacantul în vârstă de 26 de ani e în conflict acum cu antrenorul Jorge Sampaoli, care nu îl mai folosește.

La ultimul meci, 2-1 cu Atletico-MG, supărat că Sampaoli a ales alți jucători să intre pe teren, Pedro a oprit încălzirea și s-a așezat pe banca de rezerve, deși mai putea fi făcută o înlocuire.

Pedro: „Cel care crede că are dreptul să atace o altă persoană nu merită respectul nimănui”

La sfârșit, în drum spre vestiare, preparatorul fizic Pablo Fernandez i-a reproșat atitudinea jucătorului. Pedro a spus că e total nemulțumit de situația sa, schimbată radical după venirea lui Sampaoli și a staffului său, în aprilie. Moment în care preparatorul i-a dat un pumn, provocându-i o rană, potrivit O Globo și UOL Esporte.

Atacantul a răbufnit pe Instagram. „Laș, fără motiv, fără explicație, am fost agresat, lovit cu pumnul în față de Pablo Fernandez. Cel care crede că are dreptul să atace o altă persoană nu merită respectul nimănui. Am trecut prin multe episoade dificile la Flamengo, dar nimic nu se compară cu lașitatea văzută astăzi. Dumnezeu să-l ierte pe individul care crede că, în 2023, o agresiune fizică poate rezolva o problemă”, a protestat Pedro.

Agresorul lui Pedro a lovit un suporter când era la Marseille

Acesta a făcut plângere la secția de poliție, fiind însoțit de avocatul său și de vicepreședintele lui Flamengo, Marcos Braz. Pablo Fernandez, a dat și el declarație la comisariat. Preparatorul fizic a fost concediat imediat de clubul carioca.

Fernandez nu e la prima abatere. În august 2021, în timpul incidentelor dintre Marseille și Nice, argentinianul în vârstă de 52 de ani (aflat și atunci în stafful lui Sampaoli, la OM) a lovit un suporter. A fost suspendat 10 luni, până în iunie 2022.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Incredibil! Fata care a învins cancerul a leșinat la antrenament, dar a jucat și a marcat golul Mondialului contra Germaniei

A plecat de la Barcelona și a fost prezentat la noua echipă » Toate detaliile contractului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  30 Iulie 2023, 18:27

Sampaoli e un tip mai agresiv. Istoria lui are câteva incidente de felul acesta prin Argentina. Așa că pumnul lui Fernandez care s-a oprit în gura lui Pablo este pur și simplu un lucru normal în anturajul lui Sampaoli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează