INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

UPDATE Pelayo Novo, fost jucător la CFR Cluj a murit, călcat de tren, în Spania

Pelayo Novo (stânga), fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a încetat din viață, marți seară, în urma unui accident teribil.
Pelayo Novo (stânga), fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a încetat din viață, marți seară, în urma unui accident teribil.

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 08:28 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 10:45

Pelayo Novo, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a murit, marți seară, în urma unui accident teribil. 

Fostul fotbalist al grupării din Gruia a fost lovit de tren în Oviedo, un oraș din nordul Spaniei, informează britanicii de la The Sun. Pelayo Novo avea 32 de ani. 

Pelayo Novo, ex-CFR Cluj, a fost lovit de tren în Spania și a murit

La aproximativ două ore de la apariția știrii, clubul CFR Cluj a emis un comunicat. 

Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!

-comunicat CFR Cluj 

Pelayo Novo, fost jucător la CFR Cluj a murit, călcat de tren, în Spania
Foto: Facebook @CFR Cluj

Pelayo Novo devenise jucător de tenis în scaun cu rotile în urmă cu cinci ani. El rămăsese paralizat, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat alături de echipă, mai arată sursa citată. 

Totul se întâmpla în martie 2018 și Albacete, formația la care era legitimat atunci, era cazată într-un hotel din Huesca. Pelayo Novo a petrecut 51 de zile internat într-un spital din Zaragoza și mutat ulterior la Spitalul Național de Paraplegici (n.r. - spital unde sunt tratați pacienții paralizați) din Toledo, în apropiere de Madrid. Pelayo Novo devenise un ambasador pentru sportivii profesioniști cu handicap din Spania și pentru cei care doreau să devină profesioniști.

Pelayo Novo era unul dintre membrii Federației de Tenis din Asturia, o regiune din nordul Spaniei. Acesta a vorbit despre accidentul în urma căruia a rămas paralizat în 2018. 

„Omul se adaptează condițiilor în care trăiește. Este logic că durează până se întâmplă acest lucru, pentru că există momente când nu te simți așa de bine. Am reușit să trec peste accidentul avut și acum sunt fericit”, spunea fostul fotbalist. 

El a fost legitimat în perioada iulie 2017 - august 2017 la CFR. Fostul fotbalist nu a bifat vreo apariție pentru formația din Cluj. Pelayo Novo a mai jucat în carieră la Real Oviedo, Elche, Cordoba, CD Lugo și Albacete. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează