INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEGENDE

Pele reaprinde marea discuție: „Cristiano Ronaldo, fotbalistul numărul 1 în lume!”

Pele este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile
Pele este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 19:39

Legendarul Pele (79 de ani), un fost fotbalist brazilian de excepție, a fost chestionat recent în cadrul unui interviu cu privire la cel mai bun jucător din lume în acest moment.

De asemenea, Pele a fost întrebat din nou care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile în opinia sa.

Pele a ales între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

În acest moment, fotbalistul numărul 1 în lume este Cristiano Ronaldo! Este cel mai bun, este constant. Nu-l pot ignora pe Messi, dar el joacă un post diferit. 

Cel mai bun din toate timpurile? Este o întrebare la care răspunsul e dificil. Au fost brazilieni precum Zico, Ronaldinho sau Ronaldo. Iar în Europa au jucat Franz Beckenbauer şi Johan Cruyff. Dar nu e vina mea dacă eu cred că Pele a fost cel mai bun dintre toţi”, a declarat brazilianul.

3 titluri mondialea câştigat Pele cu naţionala Braziliei, singurul cu acest record. La Santos, a cucerit 2 Cupe Libertadores şi 3 Cupe Intercontinentale

Citește și:

CORONAVIRUS. UEFA oferă meciuri memorabile online gratis

O singură țară de pe continentele americane nu a întrerupt campionatul din cauza coronavirusului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
maccsero
maccsero  •  25 Martie 2020, 11:27
Postat de coronakiller pe 24 Martie 2020, 21:49

hai sa va spun eu un comment care o sa faca istorie si care o sa fie aprobat de toti: pele a fost fotbalist pe vremea cand majoritatea jucatorilor jucau de placere.pele juca fotbal profesionist in timp ce majoritatea veneau de la servici sa joace fotbal. si inca ceva,doar rasa alba are jucatori de fotbal adevarati.de aia 100% din campioanele lumii la fotbalul de club sunt in proprotie de 80%-90% albe.

Tu câți ani ai, 17?

123701992342236
Marcello Kazan  •  24 Martie 2020, 22:33

Cine dracu' se mai uita si-n gura lu' asta???... I-au murit de mult timp laudatorii si a ramas doar el... Inca de pe vremea in care juca era un caracter infect injurindu-si si scuipindu-si adversarii... Intrebatii pe fotbalistii romani care au jucat impotriva lui in Mexic... L-am vazut jucind si pot spune CU CERTITUDINE ca daca ar fi jucat in ziua d azi, NU ar fi prins echipa la Barcelona (cel putin cind alaturi de Messi jucau Iniesta si Xavi), Liverpul sau Bayern Munchen.

ge3orge3
ge3orge3  •  24 Martie 2020, 22:02

Si pe Cristiano daca il intrebi cine este mai bun , el sau Messi, o sa spunca ca Messi. Tot respectul pe Ronaldo, Dar Messi este Dumnezeul fotbalului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează