INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Pele îl trage de urechi pe Neymar și dă verdictul! "A ieșit în evidență numai cu simulări" + pe cine îl vede drept "noul Pele"

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2018 10:08

În ultimul timp, Pelé și-a creat un reflex: la fiecare interviu, îl laudă pe Kylian Mbappé și îl critică pe Neymar.

"Cred că Mbappé poate deveni noul Pelé. Mulți au spus că glumesc, dar nu e nicio glumă", a afirmat Perla Neagră în interviul pentru Canal Plus, având și un mesaj pentru atacantul în vârstă de 20 de ani al lui PSG: "Ca să mă faci fericit, trebuie să câștigi acum o altă Cupă Mondială".

Legendarul brazilian s-a referit apoi la Neymar: "Întotdeauna am zis că poate fi un mare jucător, dar ce s-a întâmplat în ultimii doi ani? A ieșit în evidență în alt mod. Nu cu goluri sau fente frumoase, ci simulând faulturi și complicând viața arbitrilor. De aceea, are o imagine negativă".

Pelé, 78 de ani, explică de ce e atât de dur cu Neymar: "Oamenii au impresia că îl trag prea mult de urechi, dar o fac pentru binele lui. Un tată nu critică, își educă fiul". 

"Am discutat de multe ori cu Neymar. Fac totul pentru a-l ajuta, pentru a-l face să progreseze. Așa că nu vă mai îngrijorați că îl critic prea mult" Pelé, triplu campion mondial cu Brazilia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  17 Decembrie 2018, 11:17

Noul Pele este Messi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează