INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pelerinaj la casa lui ”Re Claudio” » Suporterii Leicester nu acceaptă demiterea lui Ranieri

Ranieri rămâne idol la Leicester pentru fanii cărora le-a adus primul titlu în istoria de 133 de ani // FOTO Guliver/GettyImages +1   FOTO
Ranieri rămâne idol la Leicester pentru fanii cărora le-a adus primul titlu în istoria de 133 de ani // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Fanii lui Leicester vor anularea demiterii lui Ranieri și strâng bani pentru a-i ridica statuie la stadion. ”Visul meu a murit. E trist că n-am mai rămas”, a declarat managerul italian.

Ranieri și-a luat vineri la revedere de la jucători, însă suporterii lui Leicester nu vor să accepte că managerul italian a fost destituit. În orele trecute după decizia luată de patronul thailandez în timp ce târguia vinuri de lux cu 500.000 de lire sterline, fanii au făcut pelerinaj la casa lui "Re Claudio".

Dramă de Shakespeare

Unii pentru un ultim selfie. Alții să-i ofere o sticlă de vin. Sau să-l implore să nu plece, în speranța că poate niciun antrenor nu va accepta postul, ocupat interimar de Craig Shakespeare. Secundul "vulpilor", care, conform Daily Mail, ar fi contribuit la demiterea lui Ranieri, din cauza unui conflict.

Italianul rănit e resemnat: "Visul meu a murit. După euforia titlului de anul trecut, visam să rămân la Leicester. Din nefericire, nu mai e cazul. A fost o aventură frumoasă, de care îmi voi aminti tot timpul. Le mulțumesc tuturor din club și, mai ales fanilor, care m-au purtat în inimă din prima zi". Iar pătimașii susținători ai tehnicianului de 65 de ani vor să-i ridice statuie, demarând o colectă.

"Să-i dea numele stadionului!"

Mourinho consideră înlocuirea lui Ranieri drept cea mai proastă demitere din istoria fotbalului. "Dacă are vreo vină, este pentru că, în loc să devină campion, trebuia să termine pe locul 12 și era și acum pe bancă. E plătit pentru succesul lui și ar merita ca stadionul să-i poarte numele", a spus managerul lui Man. United, fostul său inamic".

"După Brexit și alegerea lui Trump ca președinte al Statelor Unite, înlocuirea lui Ranieri e cea mai proastă veste din ultima vreme"
Jurgen Klopp, manager Liverpool

3.500.000 €despăgubire va încasa Ranieri, care avea 5 milioane salariu anual la Leicester și contract până în iunie 2018

4din ultimii 5 manageri ce au luat titlul în Premier au fost înlocuiți în sezonul următor: Ferguson, Ancelotti, Mourinho și Ranieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10211604063565289
Stefan Patriche  •  26 Februarie 2017, 11:07

Bravo lor! Toata lumea cu bun simt s-a cam pus de acord, in frunte cu Gary (Oracolul) Lineker. Pai ce vroiau conducatorii, sa-l vanda pe Kante, sa nu prea cumpere nimic, sa-l faca pe Vardy "noul Ibra" si sa mai ia un titlu? Asta seamana cu cand ii tiganului laptele in foc si el se roaga in continuare "Sporeste-l Doamne!".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează