INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pellegrini: "Am visat să ajung la Real Madrid"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Astăzi a avut loc la clubul Real Madrid, conferinţa de presă în care a fost prezentat noul antrenor Manuel Pellegrini. Conform site-ului oficial al vicecampioanei Spaniei, la întîlnire au mai participat Alfredo di Stefano şi toţi membri din conducere.

 

"Avem în faţa noastră cea mai mare provocare din istoria clubului şi trebuie să facem faţă prin efort şi devotament. Jorge Valdano, Miguel Pardeza şi Zinedine Zidane lucrează deja non-stop. Ştim pe ce drum să apucăm şi Manuel Pellegrini e conştient de asta. Vrem ca fiecare meci să fie o experienţă extraordinară pentru suporteri şi conducători, pentru că la asta visăm cu toţii. Vrem să semnăm cu jucători de o valoare incontestabilă din întreaga lume şi din Spania, să folosim academia de tineret ca o fundaţie strategică, aşa cum a făcut şi Santiago Bernabeu, de care ne aducem aminte în mod special.

Vrem să construim o echipă spectaculoasă, una care să aibă nevoie de Manuel, capabil să facă faţă unei asemenea responsabilităţi. Este un antrenor căruia îi place foarte mult fotbalul şi care rezolvă situaţii dificile într-un mare stil. De aceea este aici. Este destul de curajos să aibă încredere în tinerele talente şi destul de serios să antreneze o echipa ca Real Madrid. Cariera lui a fost excelentă pînă acum şi cunoaşte foarte bine campionatul spaniol şi Cupa Campionilor.

Aşa cum a spus şi Valdano, Manuel Pellegrini este un fotbalist experimentat care crede că fotbalul spaniol este mai bun decît cel englez, iar asta mă motivează. Fotbalul înseamnă să rişti, să arăţi că eşti pasionat şi să fii serios. Manuel ştie cît de serios este acest proiect.", a declarat preşedintele echipei de pe Santiago Bernabeu, Florentino Perez.

"Este greu să exprim în cîteva cuvinte emoţia şi onoarea cu care vine un antrenor la Real Madrid, probabil cel mai important club din lume. O să spun doar că în urmă cu 23 de ani, atunci cînd mi-am început cariera de antrenor, am spus că voi ajunge să antrenez într-o zi pe Real Madrid. Visul mi-a devenit realitate după multă muncă. Conducerea are încredere în mine că pot să conduc acest proiect. Cred că au făcut alegerea corectă. Chiar am încredere că vom construi o mare echipă şi ne vom îndeplini obiectivele'', a declarat Manuel Pellegrini, antrenorul echipei Real Madrid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
raszvan
raszvan  •  02 Iunie 2009, 18:33

un prieteneste shoshoiu :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează