INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Nagelsmann, propunere revoluționară în fotbal » Măsura inspirată din NFL pe care FIFA ar trebui să o implementeze

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, foto: Imago
Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 15:02 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 15:20

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, propune implementarea unei tehnologii ce ar permite ca antrenorii să comunice mai ușor cu căpitanii lor în timpul meciurilor.

Tehnicianul bavarezilor vrea ca FIFA să modernizeze fotbalul prin implementarea unor noi tehnologii. Inspirat de modul în care se comunică în NFL, Julian Nagelsmann este de părere că fotbalul european ar trebui să împrumute din cel american anumite elemente.

„Căpitanul aude ce spune antrenorul pe teren. Cred că uneori ratăm anumite oportunități, dar acum avem șansa de a moderniza sportul nostru pe viitor. Nu trebuie să ne mai ascundem în spatele tradiției și trebuie să revoluționăm fotbalul”, a spus Nagelsmann, potrivit bavarianfootballworks.com.

Nagelsmann inspirat din NFL: vrea căști în timpul jocului

Julian Nagelsmann s-a întâlnit cu Andy Reid, antrenorul echipei Kansas City Chiefs, iar în urma discuțiilor pe care cei doi le-au avut despre tehnologia avansată de comunicare care se folosește NFL, antrenorul neamț a ajuns la concluzia că această tehnologie ar fi utila și în fotbal.

Nagelsmann, propunere revoluționară în fotbal » Măsura inspirată din NFL pe care FIFA ar trebui să o implementeze
Andy Reid, antrenor de fotbal american, foto: Imago

Deși în prezent doar arbitrii au căști care le permit să comunice între ei, dar și cu camera VAR, Nagelsmann ar dori ca și propriii jucători să aibă un fel de microfon care să le permită să vorbească cu el în timpul jocurilor.

Nagelsmann a anunțat și că mijlocașul Kingsley Coman a fost operat

Kignsley Coman (25 de ani), mijlocașul celor de la Bayern Munchen, a fost spus unei intervenții minore la inimă, a anunțat Julian Nagelsmann.

Francezul a suferit o intervenție chirurgicală o aritmie cardiacă, a dezvăluit vineri antrenorul bavarezilor, în cadrul unei conferințe de presă.

„Kingsley Coman a fost operat ieri. Ritmul bătăilor inimii sale avea o ușoară tulburare, avea o bătaie în plus. Uneori avea o ușoară lipsă de respirație.

Este foarte bine acum, însă are puține dureri în zona operației. Odată ce rana este vindecată, va putea începe recuperarea. Nu cred că va lipsi mai mult de o săptămână şi jumătate sau două, iar apoi se va întoarce la antrenamentele cu echipa”, a spus Nagelsmann înaintea meciului cu Bochum de sâmbătă.

Citește și: 

Puma le prezintă scuze suporterilor lui Dortmund pentru că „a scos” sigla clubului de pe echipamente

Gestul extraordinar făcut de Thomas Tuchel pentru menajera sa » A plătit operația fiului acesteia. Și nu s-a oprit aici

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
patratel2019
patratel2019  •  19 Septembrie 2021, 05:56

Ce mai sezatori s-ar face in timpul meciurilor! Ar trebui si cate 2-3 spectatori sa intervină în discuții pentru incurajarea favoritilor...

1drag
1drag  •  18 Septembrie 2021, 20:50

Nu stiu cat de ok ar fi sa aiba un jucator de pe teren o casca in ureche care sa nu il deranjeze la in timpul jocului, chiar sa nu ii puna sanatatea in pericol in cazul unei accidentari. Acum este interzis sa se poarte inele, bratari sau lantisoare tocmai a se evita orice accidentare din cauza lor. Dar este o idee foarte buna ca arbitrii sa se auda in boxele stadioanelor cand decid un fault, un penalty, etc. la fel ca cei din NFL. Plus ca nu vor mai exista discutii dupa meci precum ca a fost arogant arbitrul cu jucatorii, ca le-a vorbit agresiv sau mai stiu eu ce. Pe de alta parte va fi simplu de vazut care stie regulamentul si care nu, pt ca va trebui sa explice decizia in fata tuturor ( indirect s-ar putea sa ajute sa nu mai ciupeasca arbitrii pentru vreuna dintre echipe)

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  18 Septembrie 2021, 17:22

@gepeto Mentiunea mea e pentru tine gepeto si poate ne aude si FRF, LPF, si fac rapid dintr-o conexiune telefonica, bici!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează