INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pep avertizează Realul: ”Vom lupta pînă la capăt, nu ne permitem să lăsăm braţele jos”

Guardiola ar urma să semneze curînd un nou contract cu Barcelona
Guardiola ar urma să semneze curînd un nou contract cu Barcelona

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 februarie 2012 10:55

7 puncte o despart pe FC Barcelona de liderul Real Madrid după disputarea a 21 de etape din La Liga. Diferenţa este importantă, dar catalanii nu sînt descurajaţi. Dimpotrivă, se declară pregătiţi să se bată pentru a remonta, după cum declară antrenorul Josep Guardiola.

 ”Nu va fi deloc uşor, dar ne vom lupta pînă la capăt. Chiar dacă am pierde următorul meci tot va trebui să trebui să privim înainte şi să învingem după aceea. Mai sînt destule runde, nu ne permitem să lăsăm braţele jos, să ne dăm bătuţi, ci să sperăm pînă cînd vom felicita adversarul în cazul în care va cuceri titlul”, a susţinut Pep.

Pentru el, ”este o oarecare presiune ştiindu-ne la 7 puncte de primul loc, dar situaţii limită există mereu. Trăim cu ele zi de zi, jucătorii mei s-au obişnuit. Am avut rivali dificili în Cupă, ne-am descurcat, am ajuns în finală. Aşa poate fi şi în campionat. Totul se va decide abia în ultimele etape”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
seedorf
seedorf  •  11 Februarie 2012, 17:51

Anul asta a cam suferit Barca din cauza accidentarilor.Chiar daca a aratat ca are si tineri promitatori, totusi, nu oricine ii poate inlocui pe Iniesta, Villa...

flo_ax
flo_ax  •  11 Februarie 2012, 17:14
Postat de maresalul1947 pe 11 Februarie 2012, 13:07

daca jucai 4-3-3 aveam 3 pct peste ei ,dar na tu trebuie sa experimentezi

marile echipe se nasc din experimente, e de datoria oricarui antrenor de top sa aduca ceva nou in jocul echipei sale, altfel ajunge usor de citit de adversar si incet-incet acesta invata cum sa te neutralizeze. De asemenea, omul e preocupat s promoveze diferite nume noi de la academie, sa le integreze, ca sa evite un viitor in care echipa e plafonata, exemplu fiind Interul, care n-a schimbat deloc si uite ce-a ajuns

r.obert
r.obert  •  11 Februarie 2012, 15:05
Postat de xstream pe 11 Februarie 2012, 13:51

mentalitate de invingator

Asa este. Dar de multe ori nu este suficienta. Iti mai trebuie si proagmatism, care Barcelonei ii lipseste si Real are din plin.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează