INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola a răspuns acuzelor lui Mino Raiola: "Sunt un tip rău, un laș, m-a dat de gol" » Dezvăluirile tehnicianului iberic despre cunoscutul impresar

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:20

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, continuă războiul cu impresarul Mino Raiola.

În cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului Manchester City - Manchester United, care va avea loc sâmbătă de la oră 19:30, Guardiola l-a taxat dur pe unul dintre cei mai influenți agenți ai lumii. 

Atacat de Raiola pentru modul în care s-ar fi comportat cu Maxwell sau cu Zlatan Ibrahimovici, agentul insinuând că Guardiola l-a forțat pe suedez să plece de la Barcelona în 2011, cu un an înaintea cuceririi Ligii Campionilor, trofeu pe care Ibra nu l-a câștigat niciodată, tehnicianul a replicat:

"În cele din urmă, Raiola mi-a descoperit secretul, m-a dat de gol: sunt un tip rău, sunt un laș. Nu vorbesc niciodată cu el, așa că nu are nicio influență asupra mea. Nu a vorbit niciodată cu mine, nu mă cunoaște, nu știu de ce are părerea asta. 

Deci, dacă sunt un tip rău și el (n.r Raiola) trebuie să-și protejeze jucătorii, atunci trebuie să știe că nu poate să-și ducă jucătorii la o echipă antrenată de cineva că mine, care este un câine."

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
stelistul1
stelistul1  •  07 Aprilie 2018, 14:23

Bine, Guardiola este ca un caine. Egoist, fara scrupule cand e vorba de obiectivul sau, dar bun antrenor. Sunt insa antrenori care sunt si buni, si oameni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close