INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, analiză la rece după eliminarea din Liga Campionilor: ce spune despre lupta la titlu și VAR

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 17:56

Manchester City a fost eliminată în sferturile Ligii Campionilor de Tottenham (0-1 în tur, 4-3 în retur). Pep Guardiola (48 de ani) a vorbit la cald despre primul mare eșec al sezonului.

  • Manchester City se poate răzbuna sâmbătă pe Tottenham. Cele două se înfruntă în Premier League, de la 14:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

„Nu vreau ca jucătorii să uite sezonul foarte bun avut până acum, să uite toată munca pe care au depus-o. Ce au reușit miercuri a fost incredibil din punctul meu de vedere. Am fost atât de aproape de calificare, la o secundă distanță de extaz. V-a plăcut meciul? Cu siguranță nu a fost plictisitor, sunt foarte mândru de ei”, a declarat Pep Guardiola conform Marca.

Avantaj în Premier League?

City luptă cu Liverpool pentru titlul de campioană a Angliei. Guardiola nu crede că eliminarea din Ligă e un avantaj. „Cormoranii” au un avans de două puncte în acest moment, dar au și un meci în plus disputat.

„Eu prefer să câștig tot! Dacă am fi fost scoși mai devreme, probabil ar fi fost un avantaj. Acum mai e foarte puțin până la final. Poate și parcursul lung din Cupa Angliei ne-a influențat sezonul. Cine știe?”, a precizat Guardiola.

Guardiola susține VAR

Eliminat din Liga Campionilor după o decizie luată în ultimul minut cu ajutorul arbitrajului video, Pep e în continuare fanul inovațiilor: „Am fost încă din prima clipă un fan al VAR. A fost un moment complicat, secundele alea din final nu pot fi descrise în cuvinte. Eu am fost de acord, chiar dacă ne-a avantajat sau nu. Alții au fost împotrivă la început, acum sprijină inițiativa”.

Vezi și: 

Decizie fără precedent luată de Federația din Olanda înainte de Tottenham - Ajax, semifinala Ligii Campionilor! Și-au pus toate rivalele în cap

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
allez_lfc
allez_lfc  •  19 Aprilie 2019, 21:16

City e deja campioană. Liverpool va lua titlul atunci când va avea obiectivul ăsta încă de la începutul sezonului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează