INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola aruncă în aer fotbalul european! A exclus-o pe Real Madrid din top 3 cluburi: „De ce spun că ele sunt cele mai bune?”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 21:46

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, o exclude pe Real Madrid din topul celor mai bune 3 formații din Europa. 

„Am spus-o de multe ori: care sunt cele mai bune echipe din ultimul deceniu? Barcelona, Bayern Munchen și Juventus. Acestea sunt cele mai bune trei echipe din Europa.

De ce spun asta? Pentru că în fiecare sezon ele își câștigă întrecerea internă, Cupa. Sunt acolo în fiecare an, pentru ca sunt cei mai buni. Am spus că Barcelona, Bayern Munchen și Juventus sunt cele mai bune, pentru că orice s-ar întâmpla, ele o iau de la capat.

Este foarte dificil să faci acest lucru, să ai constanță. De 10 ani ei au meciuri din trei in trei zile timp de 11 luni. Asta respect și admir cel mai mult”, a declarat Guardiola.

Vezi și: 

Metoda INCREDIBILĂ prin care Barcelona a dat lovitura iernii! Mesajele lui Neymar, argumentul cheie pentru convingerea lui Frenkie de Jong

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
ge0x
ge0x  •  29 Ianuarie 2019, 19:36

Nu tata. Cel mai bun esti cand ii bati pe cei mai buni. Adica Liga Campionilor. Putem sa spunem ca Real e cea mai buna echipa din lume si prin faptul ca a castigat Cupa Mondiala a cluburilor. Daca Celtic castiga de 10 ani numai ea campionatul inseamna ca Celtic e cea mai buna. Bayern nu a luat doar ea campionatul in ultimii 10 ani. A luat si Dortmund si Wolfsburg. In Spania a luat si Real, si Atletico. Cand te bati cu granzii arati daca esti cel mai bun.

baruch
baruch  •  29 Ianuarie 2019, 01:17
Postat de severusl pe 29 Ianuarie 2019, 01:12

In ultimii 5 ani Real a luat 4 Champions League din care 3 la rand ( lucru care nu s-a mai intamplat in modelul nou de CL) trebuie sa fii idiot sa spui asa ceva

da...numai din asta poti sa-ti dai seama de caracterul lui. oricate frustrari si ura poti sa acumulezi, trebuie sa recunosti, ca sportiv, unele realitati. el n-are treaba cu asta.

severusl
severusl  •  29 Ianuarie 2019, 01:12

In ultimii 5 ani Real a luat 4 Champions League din care 3 la rand ( lucru care nu s-a mai intamplat in modelul nou de CL) trebuie sa fii idiot sa spui asa ceva

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close