INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

PREMIER LEAGUE. Pep Guardiola, atac dur la șeful ligii spaniole: „E foarte gelos” » Ce spune după decizia TAS

Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages +16   FOTO
Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 16:56 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 17:03

Josep Guardiola, managerul lui Manchester City i-a răspuns lui Javier Tebas, șeful Ligii Spaniole de Fotbal, care contestase decizia TAS de a anula suspendarea pe doi ani a clubului englez.

La conferința dinaintea meciului cu Bournemouth, de mâine, Pep Guardiola a vorbit și despre decizia TAS, care a anulat hotărârea UEFA, de a suspenda clubul Manchester City timp de doi ani din Champions League.

Guardiola: „Tot ce s-a spus despre noi nu era adevărat"

„Ieri a fost o zi bună pentru fotbal. Sunt incredibil de fericit, asta demonstrează că tot ce au spus oamenii despre noi nu era adevărat și putem să apărăm pe teren ceea ce am reușit pe teren", a declarat managerul lui City, adăugând: „Cum am spus de mai multe ori, să acceptăm pedeapsa UEFA dacă facem ceva rău. Dar, când credem că suntem nevinovați, avem dreptul să ne apărăm".

Guardiola: „Când sentința îi avantajează, totul e perfect"

Guardiola nu l-a uitat nici pe Javier Tebas, președintele Ligii spaniole, care criticase dur TAS, spunând că „trebuie să ne gândim dacă acest tribunal de arbitraj este organismul potrivit pentru a contesta deciziile instituțiilor din fotbal". „Domnul Tebas este foarte gelos pe Premier League. Și un expert legal incredibil. Data viitoare, îl voi întreba ce judecători trebuie să avem", a declarat Pep. 

„Tebas este unul dintre cei care, atunci când sentința îi avantajează, totul e perfect. Altfel, apar problemele. Domnule Tebas, vom juca în Liga Campionilor pentru că tot ce am făcut a fost corect", a mai spus catalanul.

FOTO.  Imagini tari de la Manchester City - Liverpool

+12 FOTO

Citește mai multe știri din Premier League: 

Alt atac rasist dezgustător în Premier League: „Viața ta de rahat nu contează”

Pep Guardiola primește o sumă URIAȘĂ pentru transferuri: ce staruri vor „cetățenii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
pirucul
pirucul  •  14 Iulie 2020, 21:00
Postat de realcf pe 14 Iulie 2020, 20:50

Poti participa 10 ani in Liga Campionilor ... dar nu esti antrenor care sa castige Cupa!!!

si totusi v-a batut 5 meciuri consecutive iar al 6-lea ati facut egal cu el in campionat . 2-6 , 0-5. mai tii minte? apropo anul asta numa pana in sferturi noroc ca nu e ajax sa va mai faca opdata de ras.

realcf
realcf  •  14 Iulie 2020, 20:50

Poti participa 10 ani in Liga Campionilor ... dar nu esti antrenor care sa castige Cupa!!!

972520872778599
Carlos Mendoza  •  14 Iulie 2020, 17:37

Esti penibil, chelule

Vezi toate comentariile (3)
Comentează