INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola cere același lucru ca Edi Iordănescu: „De ce mă tot întrebați pe mine?!”

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 17:39

Pep Guardiola (48 de ani) i-a certat pe jurnaliști după victoria 3-0 cu Aston Villa. Antrenorul spaniol a fost nemulțumit de întrebările despre arbitraj.

Pep Guardiola este deranjat că ziariștii îi tot cer să comenteze deciziile VAR. 
„Ascultați-mă, toți antrenorii sunt puți să vorbească despre tehnologia video! Noi suntem manageri, duceți-vă și discutați cu arbitrii! Cereți părerea celor care au creat sistemul", a răspuns el după Man. City - Aston Villa 3-0.  

„De fiecare dată, eu trebuie să explic, iar noi nu știm exact ce s-a întâmplat, nici nu putem analiza imaginile. Așa că întrebați arbitrii, faceți cu ei conferințe de presă despre VAR, nu ne mai întrebați pe noi”, adăugat Guardiola.

Regula e cerută și în România

Chiar dacă arbitrajul video nu a ajuns în Liga 1, antrenorii români au cerut în mai multe rânduri ca arbitrii să vină și să ofere explicații. Cel mai vehement a fost Edi Iordănescu, după eșecul suferit de Gaz Metan cu CFR Cluj, scor 0-3, când Istvan Kovacs l-a trimis în tribune: „Mi-aș dori să se dea o lege, cum noi venim să explicăm în fiecare zi, înainte de meci, după, să vină și el să explice cu ce am greșit. Sunt curios dacă va veni să dea explicații”.

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Greu fără Cristiano Ronaldo » Juventus o comite în fața echipei lui Benzar, dar profită de egalul dintre Inter și Parma


 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close