INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola cere respect după zvonurile plecării sale la Juventus: „Dacă City mă concediază, mă duc acasă!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 09:38

Pep Guardiola (48 de ani) afirmă că va părăsi Manchester doar în cazul în care va fi dat afară: „Nu voi antrena la Juventus în următorii doi ani”.

Pep Guardiola parcă de-abia aștepta să fie întrebat de subiectul Juventus, după ce un jurnalist de la Il Giornale a susținut că spaniolul are un pact secret cu torinezii.

„Știu ce se întâmplă astăzi în social media, văd ce influență are. Ce nu înțeleg este de ce jurnaliștii preiau o postare de pe Twitter și dau titluri mari în ziare, că Guardiola are acord pe patru ani cu Juventus, fără să mă sune, fără să caute agentul meu sau clubul, fără să verifice la Juventus”, a răspuns managerul lui Manchester City la conferință, după 3-1 cu Watford.

Mai am doi ani aici și nu voi pleca. E imposibil! Doar dacă mă concediază. În cazul ăsta, mă duc acasă”, a anunțat Pep. „Dacă City mă dorește, stau sigur încă doi ani. Sper, unul în plus”. O ultimă precizare: „În următoarele două sezoane nu voi antrena Juventus”.

„Într-o zi, va apărea pe Twitter că plec să antrenez în Statele Unite și imediat va fi și în ziare că mă duc în Statele Unite. Asta e problema voastră, nu a mea. Ce aș putea spune despre respect? Nimic!”
Pep Guardiola, manager Man. City

79de victorii are Guardiola în 106 de meciuri de Premier League ca manager al lui City (74,5% e procentul succeselor); mai are 15 egaluri și 12 eșecuri

Sterling, irezistibil

Un sezon extraordinar pentru Raheem Sterling. Sâmbătă, aripa lui City a reușit un hat-trick în doar 13 minute și 12 secunde, cea mai rapidă "triplă" în Premier League după doi ani și jumătate. Doar Romelu Lukaku l-a depășit, în septembrie 2016, când era jucătorul lui Everton, într-o partidă cu Sunderland (11 minute și 37 de secunde). În total, Sterling are în actuala stagiune 18 goluri și 15 pase decisive în 38 de meciuri jucate în toate competițiile.

Deulofeu, după 17 secunde

Gerard Deulofeu a fost promovat de Guardiola la Barcelona, în 2011. Sâmbătă, împotriva lui, a marcat imediat după ce a intrat pe teren. În minutul 66, l-a schimbat pe Kiko la Watford, înscriind contra lui City 17 secunde mai târziu. Cel mai rapid gol al unei rezerve din octombrie 2014: Shola Ameobi (Newcastle) a reușit să puncteze în opt secunde cu Tottenham.

Vezi și: 

City, tot mai aproape de titlu! Raheem Sterling, hatrick de senzație în doar 13 minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close