INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Pep Guardiola, declarație încântătoare despre Mircea Lucescu: „Mereu a fost greu când l-am întâlnit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 09:24

Mircea Lucescu nu-și mai găsește echipă după despărțirea de naționala Turciei, însă continuă să primească laude din partea unor colegi de breaslă.  

Ultimul pe listă e Pep Guardiola, tehnicianul lui Manchester City, care a vorbit la superlativ despre antrenorul în vârstă de 74 de ani, cu care s-a duelat când antrena la Barcelona și Bayern. 

Șahtiorul lui Lucescu era o echipă foarte agresivă și cu multă calitate. A făcut o treabă excelentă acolo. A fost mereu greu când l-am întâlnit pe Mircea Lucescu”, a declarat Pep. 

Guardiola și Lucescu s-au duelat de 7 ori. Catalanul are 5 victorii, în timp ce românul are un succes. O partidă s-a încheiat la egalitate. 

Il Luce a cucerit 22 de trofee în 12 sezoane la clubul din Donețk, iar în total are 31 de trofee în cariera de tehnician. 

Citește și:

Cosmin Olăroiu a refuzat o ofertă de 12 milioane de dolari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  03 Ianuarie 2020, 13:32

Astept sa vorbeasca Guardiola si despre Sumudica sau alti anttenori care apar in fiecare zi pe prima pagina la voi. 8 dintre titularii de azi nu jucau la ntionala inainte sa-i aduca el. Cum e asta?? A reinventat o intreaga echipa (fara 3 jucatori) si voi scrieti doar ca a facut rau la nationala Turciei si ca l-au dat afara ca a batut Suedia doar cu 2-1 si a pierdut cu Rusia in Nations League. A crescut generatia din anii '80 si ne-a calificat la Euro 1984. A crescut tineri in perioada aia de au ajuns oameni normali, familisti (generatiile lui Hagi, Andone, Rednic, Timofte, Klein, Costel Orac), cunoscatori de cultura si de teatru, pentru ca Lucescu ii ducea la spectacole si muzee. Nu sunt ca disperatii astia de azi, crescuti cu muzica in club, lasati de antrenori sa se tatueze pe.fese si sa isi puna cercei prin toate partile corpului,sa poarte boxerii peste pantaloni si pantalonii lasati de zici ca au facut pe ei. Lucescu a scos baieti seriosi pana si din brazilienii veniti din favele. Sunt jucatori la echipele mari si au familii. La noi....Sumudica cum ii educa azi? Face gratere....Reghecampf le pune manele... N-o sa mai avem noi niciodata pedagogi ca Lucescu sau Loti Boloni. Contestat ca a si furat jucatori ca sa-i aduca la Dinamo...toata lumea facea asta in perioada aia. Toti iubim si Steaua din anii '80 pentru performantele ei. Ienei si Valentin Ceausescu nu faceau aceleasi lucru?? Si uite ca aveau rezultate. Au facut mai multe astia pentru Romania decat cei de azi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează