CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola e atent la fiecare detaliu! Tehnologia pe care o folosește pentru a cunoaște totul despre adversari în timp real

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 15:40

SAP, lider global în transformare digitală, anunță că soluția SAP Challenger Insights va fi utilizată de echipa de fotbal Manchester City și în timpul meciurilor, începând cu sezonul actual al campionatului englez.

Dacă până acum antrenorii și jucătorii lui Manchester City puteau folosi aplicația doar în pauzele meciurilor sau la antrenamente, de anul acesta ei au acces la ultimele informații și de pe marginea terenului în timpul partidelor.

Schimbările regulamentului Premier League de la începutul acestui an le permite antrenorilor să utilizeze dispozitive digitale pe marginea terenului, în timpul meciurilor.

Manchester City a început încă din sezonul trecut să utilizeze SAP Challenger Insights înainte de meciuri pentru a-și construi strategia de joc, în vestiar, în timpul pauzei, pentru a face ajustări pentru repriza a doua și după meci pentru planificarea viitoarei partide.

Pentru a putea beneficia de informații valoroase și în timpul meciurilor, specialiștii SAP au adaptat soluția cu specificații noi care vor ajuta echipa să câștige. Înarmați cu SAP Challenger Insights pe teren, antrenorii și analiștii clubului englez pot folosi acum soluția pentru a informa mai bine jucătorii care urmează să intre pe teren de pe banca de rezerve.

SAP Challenger Insights este o aplicație mobilă ce poate fi accesată de pe tabletă și care le oferă antrenorilor și analiștilor echipei informații despre tactica și caracteristicile formației adverse, precum sistemele de joc ofensiv sau defensiv. Aceste detalii pot fi valoroase înaintea meciului, în timpul partidei și la antrenamente.Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:45 Handbal M
Veszprem - HC Zagreb
Digi 2
19:45 Handbal M
Kiel - Nantes
Digi 4
20:00 Fotbal, Preliminarii Europa League
Djurgarden - CFR Cluj
Look Plus, Digi 1
20:00 Fotbal, Europa League
FCSB - Slovan Liberec
-
21:45 Handbal M
Barcelona - Celje
Digi 2
21:45 Handbal M
HC Vardar - Elverum Handball
Digi 3
22:00 Fotbal, Supercupa Europei
Bayern Munchen - Sevilla
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1