INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola e sincer, după două eșecuri consecutive cu City: "Sunt două echipe mai bune decât noi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 19:17

Manchester City a pierdut a doua partidă consecutivă în Premier League, scor 1-2 contra lui Leicester, iar Pep Guardiola simte nevoia unui șoc la echipă. 

"Dacă vrem să fim pretendenți reali la titlu, trebuie să ne revenim rapid. O să analizez situația și sper să găsesc modalități de a le insufla dorința și răutatea din debutul sezonului. În acest moment le lipsește încredere. Avem nevoie de o schimbare dramatică, de un impuls, și știu că vom reuși. Nu mă îndoiesc de asta.

Am acumulat o mulțime de puncte, iar situația de acum este una firească. Asta se întâmplă când te bați la titlu. Realitatea e că sunt două echipe mai bune decât noi în acest moment, Liverpool și Tottenham.

Nu trebuie să facem greșeală de a ne gândi la rezultatele adversarilor. Trebuie să ne concentrăm asupra jocului nostru. Asta am spus și sezonul trecut, când eram în frunte, asta transmit și acum", a declarat Guardiola conform The Guardian

Manchester City ocupă în acest moment poziția a treia în Premier League, cu 44 de puncte. Liverpool e lider cu 51 de puncte, iar locul secund e ocupat de Tottenham, cu 45. 

Vezi și: 

FOTO OFICIAL Barcelona și-a prezentat primul transfer al iernii: "Va fi minunat să fiu în vestiar cu Messi"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  27 Decembrie 2018, 23:23

Are dreptate. Are cel mai scump lot (de departe) și e pe locul 3, ceea ce înseamnă - clar - ca la el e problema. Tactica lui e depașită, Klopp e joaca un fotbal-șampanie. La noi era dat afara demult, dar nu a venit in genunchi cerșind, ci și-a făcut contract-beton.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează