INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, exasperat de unul dintre jucătorii săi: "Îmi vine să-l «ucid» uneori!" 

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 14 august 2018 14:01

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, spune că fundașul stânga Benjamin Mendy,  24 de ani, îl enervează de multe ori, dar recunoaște că francezul, campionul mondial, "ne dă multă energie. Câteodată spun: «Wow! Ce fotbalist avem!»".

Pep Guardiola are o mulțime de jucători valoroși. Unii dintre ei îi dau și bătăi de cap. Mai ales Benjamin Mendy, cumpărat în 2017 de la Monaco, prins într-o viață de noapte agitată și mereu implicat pe rețelele de socializare.

"Mendy e Mendy. Uneori, îmi vine să-l «ucid». Câteodată însă, spun: «Wow! Ce fotbalist avem!»", îl descrie managerul lui Man. City pe campionul mondial, care a pierdut 7 luni sezonul trecut din cauza rupturii suferite la ligamentele încrucișate. 
Pep a completat "tabloul" francezului: "Ne dă multă energie. Mai are totuși suficiente lucruri de corectat. Sper să-l conving să mai lase un pic rețelele de socializare". 

Răspunsul jucătorului: "Oops". Normal, pe o rețea de socializare.

57.500.000 €a plătit Manchester City pentru Benjamin Mendy, adus de la AS Monaco

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close