INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola face un supertransfer! Manchester City aduce un jucător pentru 50 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 10:00

Pep Guardiola l-a convins pe Jorginho, mijlocașul italo-brazilian, să se transfere la Manchester City. Va semna după amicalele Italiei, urmând să aibă un salariu de 5 milioane de euro anual până în 2022.

Venirea lui Ancelotti la Napoli a reușit să întoarcă din drum câteva vedete. Dacă pe Hamsik și pe Mertens i-a convins să rămână, pe Jorginho nu a mai putut. Mijlocașul brazilian, care joacă pentru "naționala" Italiei, era deja decis să plece în Anglia. Oferta lui Manchester City era de nerefuzat, salariu total de 20 de milioane de euro până în 2022. Președintele Aurelio De Laurentiis va primi bani frumoși pentru transfer, 50 de milioane.

Mai trebuie doar câteva detalii de pus la punct, iar anunțul oficial va fi făcut după ce Jorginho va reveni de la squadra azzurra, cu care are de disputat amicalele cu Franța și Olanda, pe 1 și 4 iunie. Guardiola l-a urmărit tot sezonul pe unul din cei mai preciși pasatori din Serie A, remarcat și pentru inteligența în joc și geometria asigurată la mijlocul terenului, stilul cu care Sarri i-a crescut cota fiind asemănător cu cel al "cetățenilor". 

"Știu că City a făcut o ofertă și nu am auzit să fi fost refuzată. Așteptăm acordul oficial cu Napoli, Jorginho își dorea acest transfer și nu avea cum să renunțe"Joao Santos, agent Jorginho

2 goluri și 4 assisturi are Jorginho în ultimul campionat, creând 44 de ocazii de gol la Napoli. A dat 2.489 de pase în 33 de meciuri, cu o precizie de 89%, trei sferturi fiind verticale

9.500.000 €a plătit Napoli să-l cumpere pe mijlocașul de 26 de ani de la Hellas Verona, în ianuarie 2014

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează