INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, furibund! Antrenorul lui Manchester City șochează: „Eliminați o competiție! Pentru voi, anul ar trebui să aibă 400 de zile!”

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 13:02

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City le cere englezilor să închidă Cupa Ligii: „Le cerem prea mult jucătorilor. Nu sunt surprins că ei se rup”. 

Accidentările lui Harry Kane (Tottenham, 3 luni pe tușă) și Marcus Rashford (Manchester United, minimim 6 săptămâni) l-au alarmat pe Pep Guardiola, chiar dacă nu sunt jucătorii lui. Managerul lui City a protestat încă o dată împotriva calendarului infernal din Anglia, cerând închiderea unei competiții. A Cupei Ligii. 

„Mai multă calitate, mai puțină cantitate” 

„Le cerem jucătorilor prea mult. Nu sunt surprins că ei se rup. Kane și Rashford sunt extrem de importanți pentru națională, dar cei care conduc fotbalul nu ar trebui să se plângă, e normal ce se întâmplă. Toți antrenorii vorbesc, însă nimeni nu-i ia în seamă", a declarat catalanul la conferința de presă. 
 

Acesta a accentuat: „Eliminați o competiție, făceți-o să dispară! Mai puține competiții, mai puține meciuri, mai puține echipe, mai multă calitate, mai puțină cantitate„. 

Înainte de a încheia, Pep a mai trimis o săgeată: „Anul ar trebui să aibă 400 de zile pentru a satisface dorințele federației engleze, ligii engleze, UEFA și FIFA”. City este însă aproape de a treia finală consecutivă în Cupa Ligii.  

2 este numărulsucceselor lui Guardiola în Cupa Ligii Angliei. Are 7 trofee la Manchester City

Citește și:

Riscă Barcelona un nou transfer gen „Zlatan Ibrahimovic”? Îl vrea pe starul nebun al lui Arsenal!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  21 Ianuarie 2020, 16:22

IN SPANIA SE LUPTA DECAT 2 ECHIPE, IN GERMANIA E BAYERN SI RESTUL LUMII! IN ANGLIA BANII NU ADUC TROFEELE! LEICESTER CU MAI PUTIN A FOST REGINA IN 2016*****

bertino
bertino  •  21 Ianuarie 2020, 15:45

Ce tupeu nesimtit. Nu cred ca exista jucator de la City care sa aiba venituri sub 1 milion EUR anual. Pai pentru banii astia as juca si 3 meciuri / zi. Ce daca se accidenteaza? Nu pentru asta exista rezerve si lot de minim 24 oameni + echipa a doua ? Ar trebui sa joace fiecare meci aceiasi echipa sa fie Pep fericit?

10155483188553498
Cristian Vavure  •  21 Ianuarie 2020, 14:14

Cu venituri pe care majoritatea oamenilor din GB le incaseaza in citeva vieti ar fi chiar nesimtire sa vina cineva sa emita pretentii !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează