INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola, gata pentru primul transfer după ratarea Ligii: îl vrea pe Harry Kane. Ce nume importante vrea să dea la schimb

Harry Kane
Harry Kane

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 12:39 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 22:03

Harry Kane a anunţat recent că s-a săturat să nu câştige trofee, iar marile rivale ale celor de la Tottenham au şi început să-i facă ochi dulci. 

Pep Guardiola ar vrea ca prima mutare după ratarea Ligii Campionilor să fie chiar aducerea atacantului în vârstă de 27 de ani. 

Guardiola, dispus să dea doi jucători la schimb pentru Harry Kane

Potrivit The Sun, „cetăţenii” sunt pregătiţi să cedeze doi jucători, pe Raheem Sterling și pe Gabriel Jesus, în schimbul lui Kane.

Englezul ar fi, se pare, tentat de o mutare la Manchester City, fiind încântat de o posibilă colaborare cu Kevin de Bruyne, un pasator excelent.

Dany Levy, patronul lui Spurs, aflat în conflict deschis cu suporterii londonezi după un nou sezon dezamăgitor, dar și  după ce a târât clubul în scandalul legat de crearea Super Ligii Europei, este hotărât să țină la preț. Suma pentru care ar fi dispus să-l cedeze pe Kane la o rivală ar fi de aproximativ 150.00.000 de milioane de euro.

Prin cedarea celor doi jucători, City speră să diminueze o bună parte din această sumă. Pep Guardiola este gata să renunțe la cei doi jucători ajunși rezerve.

33de goluri și 17 pase de gol în toate competițiile are Harry Kane pentru Tottenham în sezonul recent încheiat

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Barcelona și-a prezentat al doilea transfer al verii: „S-a întors acasă”

Nicolae Stanciu, negocieri cu un club important din Europa! Suma cerută de Slavia Praga

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  02 Iunie 2021, 01:00

I-a trebuit cam mult lui Guardiola sa-si dea seama ca Sterling e o petarda

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close