INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola își laudă marea rivală din Premier League: "E aceeași situație ca între Barcelona și Real sau între Nadal, Federer și Djokovic"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 12:49

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, crede că lupta acerbă cu Liverpool pentru titlul din Premier League aduce doar beneficii elevilor săi. 

"Nu le spun jucătorilor mei cât de puternică e Liverpool, pentru că ei știu deja asta. Sunt conștienți că nu își permit să piardă puncte. Dacă fac asta, Liverpool va fi noua campioană. E o presiune constructivă asupra noastră.

E aceaași situație ca în anul în care am bătut toate recordurile cu Barcelona, în 2010. Realul antrenat atunci de Manuel Pellegrini juca un fotbal uluitor, au făcut 96 de puncte în final, obligându-ne pe noi să ajungem la 99.

E o situație similară cu cea din tenis. Nadal, Federer și Djokovic sunt atât de buni datorită concurenței uriașe dintre ei", a declarat Guardiola conform Talksport.com.

Vezi și: Jose Mourinho scoate din minți legendele lui United: "După 3 ani și sute de milioane, el habar nu are care e primul 11"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close