INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

WOW! Pep Guardiola confundă fotbalul cu manelele » Declarații ciudate: „Am nevoie de duşmani, de lume care mă urăşte, fotbalul e răzbunare”

FOTO: Gettyimages // Pep Guardiola, Manchester City
FOTO: Gettyimages // Pep Guardiola, Manchester City

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 10:15

Pep Guardiola spune că la Manchester City se simte perfect: „Am totul şi fanii nu mă judecă dacă înving sau pierd, sunt cu mine până la moarte. Dar fără sutele de milioane investite n-am fi ajuns aşa departe”.

Pep Guardiola a dezvăluit ce îl motivează în carieră şi de ce nu este tentat să plece de la Man. City, unde se simte perfect.

„Am nevoie de duşmani, de lume care mă urăşte, pentru că fotbalul constă în răzbunare şi în încercarea de a te autodepăşi. Acelaşi lucru li se întâmplă sportivilor. Aici am totul și nu puteam fi într-un loc mai bun, iar Begiristiain (nr. directorul sportiv de la City) este cea mai importantă persoană din cariera mea. Clubul nu mă judecă dacă pierd sau câştig, fanii sunt cu mine până la moarte”, declară managerul în interviul acordat la postul catalan GOL.

Guardiola: „Aş da orice să iau Liga”

Spaniolul spune că-l obsedează cu nu mai poate câştige Liga:

„Aş da orice să reuşesc, dar acolo sunt şapte meciuri foarte dificile în care depinzi de detalii. Eşti eliminat şi apoi două-trei zile suferi. În campionat câştigi un meci şi te pregăteşti imediat de următorul, sunt întreceri eterne, dar în Ligă este oribil să fii deja afară în februarie. De aceea le invidiez pe Liverpool şi Tottenham. Mi-ar fi plăcut să fim în finală, dar ele au meritat”.

„Trebuie să cheltuieşti”

Pep a explicat şi de ce cheltuieşte enorm la campioana Angliei: „Fără investiţiile făcute nu am fi ajuns aici. Chelsea a plătit, Madridul a dat deja 300 de milioane, Barcelona a transferat câţiva jucători de peste 100 de milioane. O fac pentru că trebuie, când am venit la City stoperii aveau 34 de ani, aveam nevoie de tineri”.

„Toată lumea ştie că posesia are un rost. Dacă ea nu are viaţă... Ca antrenor, îmi place să forţez adversarul să nu iasă din careul său. Evident că dacă nu ai jucători care să elimine rivalul nu poţi crea superioritate”

„Mi-ar plăcea să antrenez o echipă naţională şi să merg cu ea la Mondiale, pentru că îmi aminteşte mult de Champions League. Ai avantajul că poţi face selecţia din 400 de jucători”

„Când eram la Barça primul antrenor ce m-a pus serios în gardă cu contraatacurile a fost Mourinho. Îi avea pe Di Maria, Bale, Benzema. Am înţeles că trebuie să ai mare grijă când pierzi mingea”
Pep Guardiola, manager Man. City

VEZI ȘI:

Dani Ceballos, cel mai bun jucător de la EURO 2019: „săgeți” pentru Zinedine Zidane

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexyulyan
alexyulyan  •  01 Iulie 2019, 10:51

Avem valooaaree si o sa zdrobim toti dujmaniii cika laka ciki cean

Vezi toate comentariile (1)
Comentează