INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LEICESTER 2-5

Guardiola se ia de Leicester după ce a umilit-o pe Manchester City: „Se apăra cu toată echipa în careu chiar și la 5-2”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 11:02 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 11:09

Învins chiar pe „Etihad”, 5-2 de Leicester, Pep Guardiola, managerul lui Manchester City își atacă adversarii: „Se apărau toți în propriul careu chiar când aveau 5-2”.

Pep Guardiola a fost pus la colț de Brendan Rodgers și Leicester, 2-5 pe „Etihad", dar nu spune niciun cuvânt frumos despre adversari. Nu evidențiază decât „jocul urât" al adversarilor, care nu au făcut decât să împiedice "jocul frumos" al lui City.

„Când faci cadou trei penalty-uri n-ai cum să câștigi"

N-au vrut să joace, au vrut doar să contraatace", a descris managerul „cetățenilor" tactica oaspeților. „Știam că va fi greu. Leicester se apăra cu toată echipa în careu chiar și la 5-2", a adăugat ibericul la Match of the Day (BBC).

Guardiola știe însă că lipsa de spații „ne-a enervat, iar din acel moment totul s-a năruit. Când faci cadou trei penaltyuri n-ai cum să câștigi".

„Un adevărat pionier"

Dacă Pep nu își laudă rivalii nici când pierde în fața lor, în schimb, Brendan Rodgers nu își ascunde admirația pentru catalan:„Guardiola e un manager special, un adevărat pionier în industria noastră. Iubesc tot ceea ce face". 

Despre strategia sa de duminică, spune doar atât: „Am avut nevoie de 13 ani pentru un asemenea meci. Eu sunt întotdeauna pentru atac, pentru joc agresiv. Totuși, câteodată, trebuie să te gândești și cum poți obține altfel rezultatul dorit".

Leicester, început de titlu!

După acest 5-2 la Manchester, Leicester e lider în Premier, cu 9 puncte din 9 (golaveraj 12-4), unic în istoria „vulpilor" după primele trei etape de campionat. Înainte, maximum erau 7 puncte, la startul sezonului 2015-2016. Când a cucerit titlul!

Citește mai multe știri din Premier League: 

„Havertz este Johan Cruyff al zilelor noastre”. Cine a făcut această comparaţie

Incredibil! Arbitrul a fluierat sfârșitul meciului, apoi a dat penalty cu VAR și Manchester United a câștigat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează