INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola, „săgeți” către rivalul Mourinho, după eliminarea din UCL: „Cheltuie foarte mulți bani și nici măcar nu joacă în Champions League”

Pep Guardiola și Jose Mourinho
Foto: Imago
Pep Guardiola și Jose Mourinho Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 21:08 / Actualizat luni, 09 mai 2022 09:18

Pep Guardiola (51 de ani) nu l-a iertat pe Jose Mourinho (59), după remarca antrenorului portughez la adresa eliminării celor de la Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor.

„Real Madrid? Un club pe care mereu o să îl am în inimă! Marele Real, marele Carletto, ce meci a făcut cu City! Să vedem dacă putem câștiga finala”, a fost declarația lui Jose Mourinho imediat cum s-a calificat cu Roma în finala Conference League.

Se conturează trădarea anului în Premier League » Superstarul de la United dorit de Manchester City
Manchester City
Se conturează trădarea anului în Premier League » Superstarul de la United dorit de Manchester City

Vorbele lui „The Special One” nu i-au picat bine lui Guardiola, care a „l-a înțepat” la conferința de presă de dinaintea meciului pe care City îl joacă în campionat cu Newcastle.

Pep Guardiola: „Roma cheltuie foarte mulți bani și nici măcar nu joacă în Champions League”

„Mi-e foame de succese și înțeleg că oamenii de aici (n.r. - de la Manchester City) sunt obsedați de UEFA Champions League. În ziua în care o să o câștigăm, toți vor spune că am câștigat pentru că am cheltuit foarte mulți bani. Așa cum acum mă critică pentru faptul că nu câștig trofeul Champions League, deși am investit foarte mult. 

Dar nu e vorba doar de bani, iar suporterii și mulți din acest fenomen nu înțeleg asta. Roma cheltuie foarte mulți bani și nici măcar nu joacă în Champions League”, a declarat Pep Guardiola porivit Sky Sport.

Guardiola a egalat recordul negativ al lui Mourinho după eliminarea din UCL

După dubla de poveste cu Real Madrid, Pep Guardiola a egalat un record negativ, deținut de marele său rival, Jose Mourinho, tehnicianul Romei.

Guardiola, câștigător de Champions League în 2009 și 2011, a ajuns la 6 eliminări în semifinalele. Actualul antrenor al lui City a mai pierdut în semifinale în 2010 și 2012, când era la Barcelona, și în 2014, 2015 și 2016, când o pregătea pe Bayern Munchen.

Pentru echipa britanică a fost a treia semifinală de Champions League în care a ajuns. În sezonul 2015-2016, City era eliminată de Real Madrid, la fel ca în acest sezon. În sezonul trecut, City a ieșit victorioasă din semifinale, 2-0 și 2-1 cu PSG, pierzând însă finala, 0-1 cu Chelsea.

Citește și: 

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Jordi Alba » Jucătorul din Bundesliga așteptat de Xavi pe Camp Nou
BARCELONA
Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Jordi Alba » Jucătorul din Bundesliga așteptat de Xavi pe Camp Nou
Acord OFICIAL pentru vânzarea lui Chelsea! » Anunțul clubului din Premier League: suma finală virată lui Abramovich
PREMIER LEAGUE
Acord OFICIAL pentru vânzarea lui Chelsea! » Anunțul clubului din Premier League: suma finală virată lui Abramovich

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
108779877311497
George Ionescu  •  07 Mai 2022, 22:45

Guardiola e prost ...a pierdut pe mana lui ...sa analizeze de ce a pierdut ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează