INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola simte ce-l așteaptă la Manchester City dacă pierde dubla cu Real Madrid: „Voi fi dat afară!”

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 15:14

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, afirmă că nu se va accepta încă un an fără Champions League la Manchester. Dacă va fi demis, ar putea ajunge la Juventus.

De când a plecat de la Barcelona, Pep Guardiola a mai cucerit foarte multe trofee. Nu și Champions League, cursă în care a eșuat și la Bayern, și la Manchester City. Cu șanse minime la Premier League, fiind la 22 de puncte de liderul Liverpool, catalanul are un singur obiectiv major în acest sezon. 

„Vreau să câștig Liga! Visez la acest trofeu”, a anunțat el într-un interviu pentru Sky Sports. „Sunt nerăbdător să pregătesc meciurile cu Real. Săptămânile dinaintea dublei cu Madridul sunt cele mai fericite ale carierei mele”. Pe 26 februarie și 17 martie, prima manșă pe „Santiago Bernabeu”. 

„Nu m-am simțit niciodată cel mai bun antrenor. Dă-mi o echipă care nu e ca Manchester City și nu voi mai câștiga. Oamenii cred că, dacă ești Guardiola sau Klopp, trebuie să câștigi totul în fiecare an. E imposibil” 
Pep Guardiola, manager Manchester City

Pep, 49 de ani, a mărturisit că se așteaptă la ce e mai rău în cazul unei eliminări. „Dacă nu batem Realul, președintele sau directorul sportiv îmi va spune «Nu e suficient! Ținta noastră e Champions League. Te concediez!»”

În ultimii șapte ani, trei la Bayern și patru la City, nu a reușit să atingă nici finala. Cea mai bună performanță în această perioadă a fost semifinala, de trei ori la rând cu echipa bavareză. Dacă va fi demis la Manchester, ar putea ajunge în Serie A. Juventus îi oferă un „cec în alb”. 28 de trofee a cucerit Pep Guardiola, cele mai multe cu Barcelona (14), inclusiv două Ligi ale Campionilor. 

„Pentru mulți, e un succes doar dacă iei Liga. Dacă nu, e un dezastru. În acest caz, peste o sută de ani a fost un dezastru pentru City. Și nu e adevărat”
Pep Guardiola, manager Manchester City

Citește și: 

Antrenorul lui Ajax confirmă transferul lui Hakim Ziyech la Chelsea: „Știam că acest moment va veni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
realcf
realcf  •  13 Februarie 2020, 18:41

Asta se crede mare antrenor...

972520872778599
Carlos Mendoza  •  13 Februarie 2020, 17:28

Hai măi Pepsi, mai tunde din ele... zici că ești Nea Ilie Bărbulescu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează