INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Tatăl lui Guardiola, declarații neașteptate despre Pep: „Nu cred că va antrena acolo!” » De ce i-ar fi greu să-l aducă pe Messi la City

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 10:15 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 10:33

Valenti Guardiola, tatăl lui Pep Guardiola, a vorbit despre fiul său și a făcut o serie de declarații spectaculoase despre antrenorul lui Manchester City.

Tatăl tehnicianului catalan spune că fiul lui ar putea lui să revină la un moment dat la Barcelona și că nu și-ar dori ca Pep să devină selecționerul Spaniei.

„Nu îi spun ce să facă. Pep are 50 de ani și știe ce-i convine și ce nu-i convine. Pot doar să spun că nu mi-ar plăcea să antreneze naționala Spaniei. Nu exclud o revenire la Barcelona, ca antrenor sau consilier, dar mă îndoiesc că se va duce la națională”, a spus Valenti Guardiola, potrivit Marca. 

„Guardiola nu i-ar face rău Barcelonei”

Guardiola senior a vorbit și despre relația dintre Pep și Leo Messi și despre un posibil transfer al argentinianului la Manchester City.

„Nu există o echipă care să nu-l vrea pe Messi. Nu cred că lui Pep nu i-ar plăcea să-l aibă la City. Dar Messi e la Barcelona, iar Josep iubește clubul. Nu ar vrea să-i facă rău luându-i jucătorul”, a adăugat tatăl lui Pep.

VIDEO Guardiola, victorie la primul Barcelona - Real Madrid ca antrenor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:  

Neymar, decizie surprinzătoare privind viitorul său! Ce s-a întâmplat după semifinala din Champions League

Jucătorii lui Real Madrid se tem că Zidane ar putea pleca după eșecul din Liga Campionilor! Cine e favorit să vină în locul lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează