INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep își păstrează golgheterul: "Nu știu dacă sunt omul potrivit pentru a vorbi despre asta. Voi fi foarte, foarte mulțumit dacă va rămâne"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 13:50

Pep Guardiola a afirmat că sunt șanse foarte mari ca Sergio Aguero să-și prelungească înțelegerea cu Manchester City, deși atacantul susține că dorește să se întoarcă la Independiente.

"Nu știu dacă sunt omul potrivit pentru a vorbi despre asta, dar cred că își va prelungi contractul, chiar dacă nu este încă oficial. Voi fi foarte, foarte mulțumit dacă va rămâne", a spus Guardiola în cadrul unei conferințe de presă.

Sergio Aguero a declarat că va reveni la Independiente când contractul său cu Manchester City va expira, în 2019. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani dorește să-și încheie cariera la echipa la care s-a lansat în fotbalul mare.

"Mă voi întoarce la Independiente când îmi va expira contractul cu City. Nu vreau să revin când voi fi prea bătrân. Dacă totul merge bine, voi reveni la echipa mea de suflet la 31 de ani", a spus Aguero pentru So Foot, în urmă cu câteva zile.

Odată cu venirea lui Guardiola la City, Aguero ar putea să amâne întoarcerea în Argentina, simțindu-se foarte bine sub comanda lui Pep.

Aguero a debutat la Independiente pe când avea doar 15 ani și a marcat 23 de goluri în 56 de meciuri pentru gruparea argentiniană, înainte de a se transfera la Atletico Madrid.

40.000.000 €a plătit City pentru transferul lui Kun Aguero de la Atletico, în 2012

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează