INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Fostul fundaș de la Real Madrid, victima rasismului în meciul de Cupă? „M-a numit maimuță. Arbitrul nu a avut curaj să ia vreo măsură” + Adversarii îl acuză că minte

Pepe (primul din stânga, sus). 
Foto: Instagram @fcporto
Pepe (primul din stânga, sus). Foto: Instagram @fcporto

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 12:28 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 13:20

Pepe (40 de ani), fundașul central al celor de la FC Porto, ex-Real Madrid, spune că ar fi fost victima rasismului. El susține că Santiago Colombatto (26 de ani), mijlocașul celor de la Famalicao, i-ar adresat cuvinte jignitoare în semifinala Cupei Portugaliei. 

  • FC Porto s-a impus după prelungiri, scor 3-2, și s-a calificat în finală cu 5-3 la general. În ultimul act al competiției o va întâlni pe Braga

Stoperul grupării de pe „Dragao” a spus că argentinianul trupei la care este legitimat și românul Alex Dobre l-ar fi numit „maimuță”, dar că nu a părăsit terenul din respect pentru telespectatori. Partida s-a jucat fără spectatori în tribune.  

Tragedie la Napoli » Un tânăr, împușcat mortal în timpul sărbătorii pentru titlu și alți peste 200 de răniți + Scene șocante pe stadion. Atacați cu bastoane și curele!
ITALIA
Tragedie la Napoli » Un tânăr, împușcat mortal în timpul sărbătorii pentru titlu și alți peste 200 de răniți + Scene șocante pe stadion. Atacați cu bastoane și curele!

Pepe, victima rasismului în FC Porto - Famalicao? „Arbitrul nu a avut curaj să ia vreo măsură”

„Este trist că astfel de lucruri se întâmplă la cel mai înalt nivel. Din păcate, arbitrul nu a avut curaj să ia vreo măsură. Colombatto m-a numit maimuță. Nu am părăsit terenul din respect pentru telespectatori. Astfel de lucruri sunt inacceptabile pe un teren de fotbal.

Arbitrul a auzit ce a spus el. A spus că nu mi-a zis că sunt o maimuță, ci că sunt drăguț. I-am spus că sunt dezamăgit de atitudine. Nu merita să fie salutat la finalul jocului. 

Avea puterea și probele necesare pentru a schimba o pagină neagră a istoriei”, a declarat Pepe, conform cotidianului spaniol Mundo Deportivo. 

Joao Pedro Sousa, antrenor Famalicao: „Pepe spune minciuni”

Joao Pedro Sousa (51 de ani), antrenorul celor de la Famalicao, spune că tot ce reclamă fundașul lui FC Porto este fals: „Pepe spune minciuni. 

Fie că sunt jucători de la Porto, membri ai staff-ului sau conducători care spun că Pepe a fost abuzat, pot să vă spun că sunt minciuni ceea ce declară ei”, a spus tehnicianul lui Famalicao, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Rezumat: FC Porto - Famalicao 3-2

Citește și: 

E revoltat de situația lui Lionel Messi: „Fă-ți bagajele și pleacă de la PSG!”

Președintele fotbalului brazilian dă cărțile pe față: „Ancelotti este favoritul nostru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  05 Mai 2023, 15:01

Nu prea mai exista barbati in ziua de azi, toti dau fuga la tikitoka sau instasupa sa se plinga !

ArchBishop
ArchBishop  •  05 Mai 2023, 14:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează